Merhaba herkese 😔 kızlar burda beni lincleyen cok kkisi oldu size genel olarak anlatmak istedigim birsey var daha once evlendim bosandim ilk evliligim hep dayakla siddetle gecti eski esim 2 katin balkonundan bile atti beni oldurmeye kalkti her bosanmak istedigimde bana yapmadigini birakmadi tutuklandi sonunda ama baska bussuru kotu huylari vardi. Size anlatmistim yasak ask diye brn iyi degilim pskilojik olarakta iyi degilim cok kotu gunler gexirdim belki bu yuzden saglikli bir karar veremiyorum😔 ben belki bu anlamsiz bağa askk dedim ama degilmis lutfen bni linclemeyin yazmistim ona cevapta vermisti ama yazdiklarinizdan sonra engelledim istende cikicam😔 ilk isim psikolojik destek almak bn iilk evliligimden cok etkilendim sevgi gormedim hic. Glzum hep baskalarinin mutlulugundaydi belkide adam evli diye o yuzden baglandum😔 banada iyi davranir diye dusünemedi. Bir boslugun icindeyim intihar bile geciriyorum bazen hic mutlu olamicam ben sanirim 😪😔
Özür dilerim..
Feratlarvekopeklergiremezz bak canım sen mutsuz bir evlilik geçirmişsin o zaman başkasının evliliğini neden mutsuz ediyorsun senin yaşadıklarını neden başka bir kadın yaşasın dimi? Neyse zararın neresinden dönsen kârdır sen güçlüsün kimsenin ikinci seçeneği olma ve kendine değer ver bi psikolojik yardım al..
Feratlarvekopeklergiremezz ozaman her mutsuz olan gıtsın baskasının kocasına baksın..
oadamda zaten adam olsaydı evlı oldugu halde sana bakmazdı..
tencere kapaksınız bence..
senın gibilere hıc acımıyorum hıc…..
Emosh ayy hocam sizi gormek ne güzell😍😍
Emosh bu ne zerafet😍😍 vallah bn bunun gibiler icin hic uzulmuyorum 🤣 ama kotu biseyde yapmasini istemem aferim dogru yola gelmis burdan sovmemiz ise yaramis🤣
Feratlarvekopeklergiremezz cok yazik gercekten bizler senin gibiler yuzunden nerler yasiyoruz😪
Feratlarvekopeklergiremezz biran once destek al 🤦♀️
Feratlarvekopeklergiremezz bi kere bu kadar kötü şeyler yasamana rağmen oradaki de bi kadın oda kesin aynı şeyler yaşıyor o adamın sana hayrı olmaz karısına bunu yapıp seni alsa yarında seni başkasıyla aldatır ayrıca bir erkekten bu kadar şey yasamana rağmen yine bir sığınak olarak başka erkekle görüştün kendini ben olsam eşimin bana bunları yapsa boşanır kendi ayaklarımın üstünede durar başka erkeqi hayatıma almamaya calısırım bn onda ne hayır qördüm de baskasında görecem ki senin bulduğun kişi yine yanlış biri ewli biri nden kendinize yakıştırıyorsunuz ne gerek var hani derler yA kadın kadının düşmanıdır bu doğrudur işte o diqer kadına üzüldüm
Arasemir11 canim gorümcem senin burda ne isin var ha🤣
Feratlarvekopeklergiremezz soyle dusun mutsuz bir evlilik geçirmişsin ve bosanmissin cok sukur ama evli bir insan olduğunu bilerek onunla bir yola.cikarsan bugun karisini seninle aldatan yarin senide baskasiyla aldatir bu yönden bak ve kimsenin yuvasını bozma derim Allahin tezazisi var ve ah alirsin hic kurtuluşun olmaz. Isi birakip o adami engelle ve birdaha hic muhattap olma derim kimsenin yuvasini yikma lütfen yaptığın zaten hic hos değil mantikli dusunmen cok iyi olmus
Cikolataligofret yenqeeeee biz barıştık ya hani 😂o yüzden sen nere bn oraya
Arasemir11 ayy simdide sumuk gibi yapisti bana geberisice😂😂😂😂
Emosh merhabalar 🥰😍 elimde değil inanki.. annemde aldatıldı ne cektımızı allah bilir.. kadın babamın evli oldugunu bile bile bırakmadı peşini babamda suclu kadında.. onlar yedi ıctı gezdı olan bize oldu
Cikolataligofret bdjjdbdjkz😂
Emosh annem aldatımasaydıda gene tepkım bu olurdu sanırım. cunku mılyonlarca erkek var hepsı aynı zaten niye illa evli olan 🤦🏻♀️
bitterdelisi24 üzülüyorum gerçekten her yıkılan yuvanın altında başka kadın çıkıyor ve bu benm canımı çok sıkıyor bide coqu kişi buna aşk diyor neyin aşkı ya ewli barklısınız neyin aşkı oluyor 🤦♀️
Arasemir11 aşkı agızlarına alıp pisletiyorlar bence ask boyle bısey olamaz ki. erkekde kadında valla yapanları anlamıyorm ruh hastaları
Emosh kesinlikle kendide soylemiş zaten saglıklı dusunemedını gitsin tedavi olsun da bari baska ınsanların canı yanmasın 🥰🤣
bitterdelisi24 adamain yorumunun alnı olsada öpsem
hazanmevsimi24 🥰🥰🥰 öptün saydım canım 🌹🌹