- Düzenlendi
Uzun zamandır kayıt olmadan takip ediyordum bugun bende dün akşam yasadigimi yazmak istedim çünkü kimseye anlatamıyorum anlatsam çevremi üzmekten başka bişey yapmıcam.
Eşim işten gelmeden her akşam arayıp bişey lazımmı diye sorar akşam yine aradı bisey lazim degil trafik varmi dedim gülerek ben geldim kapıdayım dedi bende neguzel erkenden geldin dedim kapadim tlf balkona cıktım arabayı goremedim diye bekliyodum eşimde meger baska arabayla gelmis bende bizimkinle gelicek diye etrafa bakiyodum, arabadan indigini gorunce gidip kapiyi actim asansorden inince direk kapida beni gordu birden yüzü değişti neden kapı açık dedi bende dedim arabadan indiğini gördüm geldim açtım baska arabayla gelmissin dedim,sana gun ici bizimki ofiste kalicak digerinle gelcemi soyledim simdi neden bukadar sasirdin dedi bende sosylemedinki dedim soyledim dedi herneyse araba konusu kapandi.bu defa başladı kapı girisi neden parfüm kokuyo odalara kadar heryer neden bukadar parfum kokuyo dedi , duş yaptım sıktım geçtigim yerlerde koku kalmış dedim ne var bunda,dun aksamda gelmeden dus yaptin ama boyle kokmuyodu dedi , dun aksam gec geldin koku azalmistir dedim, takti bi parfume gidiyo. Gecti balkona oturdu senin bacaklarin neden kizarmis neden boyle dedi,dedim koltukta altıma toplamistim ondandir, bacagimda bi izi gosterdi bu neden oldu yoktu dedi vardi dedim sen yenimi gordun yine hayir yoktu dedi.surekli beni incelemeye basladi bacagin neden oyle kolun neden oyle vucudumda sanki bi izler aradini farkettim.yine sordu bu saatte bu parfum neden sıkıldı evdesin biyere gitmiyosun neden bu aksam boyle dun aksam yoktu dedi.bende sevdigimi biliyosun evdede olsam dustan sonra sıktımı biliyosun dedim. Bana imada bulunduğunu anladım , sanki o evde yokken ben eve birini cagirdim parfumu vs ondan kullandım surekli bu imada bulundu ama direk demiyor dese cevabini vericem ima ettigi icin bende sustum bakayim konu nereye gidicek. Sonra telefonumu aldi whsp konusmalara girdi bakti bisey goremedi sonrada bu tlf sesi neden kısık duruyo ona taktı bende farketmiyorum bazen kisiliyo iste dedim.surekli bana dik dik bakarak oturdu bi ara ben cok esniyosun uykunmu geldi dedim bana cevabi sen uyuyosun mu diyosun evet uyuyorum dedi,burda yine ima etti sanki bisey yapiyorumda ona sen uyuyosun farketmiyosun dedim gibi soyledi.butun gece parfum konusunu acip durdu daha oncede 3 kere yaptin seni uyardım sıkma dedim dinlemiyosun dedi bende dedim sana kokumu agir geliyo kotumu halbuki sevdigin koku dedim su evdeyken bunu sıkma diyorum dedi evdesin kimse gelmiyo sen gitmiyosun neden sıkıyosun bende gulerek dedim e kocam gelicek senin icin işte nevar bunda bukadar dedim hicbisey demedi surekli dik bakmaya devam etti surekli otururken vucudumu inceledi dun aksamdan beride sanki ben bi suc islemisimde sinirli ses tonuyla konusuyo oyle davraniyo,sabah evden cikmadan once evde boyle dolasicaksan ustune bisey giy dedi optu oyle gitti.evde boyle dolasicaksan dedigi seyde sortla tisort vardi. Her konusulan detayi tek tek yazarak uzattim biraz ama benim farketmedigimi belki baskasi farkeder. Ben suan kendimi cok kotu hissediyorum özur dilerim ama sanki esim evde yokken eve erkek atiyorumda eşim gelmeden gonderiyorum bana karsi bu guvensizligi beni cok uzdu sabah ise gittigindej beri hırsımdan sinirimden agliyorum bana nasil boyle imada bulunur diye. Imada bulunmayip direk dese cevabi vericem imada bulundugu icinde bisey diyemiyorum hemen dicek ben öyle şeymi dedi agzimdan öyle sey ciktimi niye hemen öyle algıladın demekki yapiyosunki direk o aklina geldi diyip yine uste cikicak diye sustum ama konu acilirsa gercekten buyuk tartisicamiz kesin. Bi laf vardir bir insan neyse karsisindakini de öyle görurmus,demekki kendi yapiyoki benide oyle saniyo diye dusunmeye baslicam.kusura bakmayin cok uzattim sabirla okuyanlara tesekkurler