Esrakaya yalnız ne sorduğunun farkında değilsin sanırım çocuğun nasıl olduğunu bilsen bunu sormazsın 😂

bisadekahve
    Tatlim ne bilim bunu okuyunca soru işaretleri oluştu ve sormak istedim. Sende cokk emin konustunkiii sana inanmaliyim sanirimm yaa🤭😘

“Evet, kızlık zarı bozulmadan hatta tam ilişkiye girmeden bile gebelik oluşabilir. Sürtünme şeklinde bir ilişkide, erkeğin cinsel organı vajene girmeden de spermlerin bulaşması sonucunda kadın, hamile kalabilir ama kızlık zarı duruyor olabilir. Yani bakire ama gebe olabilir.”

Esrakaya çocuk yapmak bu kadar kolay bişey değil bi sene uğraştık gerisini sen düşün 😂😂😂😂😂

Merabatelevolee
        Yani tabiki kolay degildir bazilari icin birinde hop hemen olur birindede cok uğraştırır 😁

Esrakaya canım seni korkutmak istmemem ama bu şekilde çok yakınımın hamile kaldığına şahit oldum ben. Oda asla ihtimal vermiyordu bizede çok mantıksız geldi ama belirtileri başladı test yaptik pozitif doktora muayene oldu iki haftalık hamileydi daha önce cinsel birlikteliği olmuştu ama bu olayda sadece sürtünme ile hamile kaldı

Esrakaya İç Çamaşırı Üstündeyken Nasıl Hamile Kalıcan, İçine Boşalmasi Gerekiyor 🙄🙄

Esrakaya 1 sene boyunca korunmasız gün aşırı ilişkiye girdik ve 1 senden sonra ben hamile kaldım yani yine de sen bilirsin tabi 😘

Esrakaya spremler yürüye yürüye yolunu bulurlar bi şekilde yok giz kalmasın mutlaka bi giriş çıkış olmalı olmadıysa gönül rahatlığıyla devamke

Esrakaya hem iç çamaşırım vardı dıyon hem boşalmadı dıyon zevk suyuyla hamile kalan var tabiki olmazmı ama iç camasırından o sperm geccek yolunu bulcak vajınaya gırcek ordan rahme yerlescek yumurta kabul ederse yasamaya karar vercek eger olursa kesinlikle dogurmalısın buyuk bır basarı olur e böyle bir spermdende cok basarılı bir cocuk olmasını beklerim cunku imkansızı basarmıs olcak hayırlısı diyelim hayırlısı olsun vatana millete