Slm kizlar biraz değişik bir soru olacak ama iliskiye girmeden hamile kalinirmi? Nisanlimla gecen biraz yakinlastik ben onun üstündeydim ve benim ic camasirim vardi sadece sürtünme oldu kendisi ben ustundeyken bosalmadi ama zevk suyundan korkuyorum internete bakinca hep olabilir yaziyor adetimden 1 hafta sonra falan oldu olay sizce bisey olmus olabilirmi yaa bide ben cok takintiliyim cok kafama takarimmm😫
İliskiye girmeden hamile kalmak
Esrakaya üçüz bile doğurursun 😜🤣 yok artık millet içe bosalmaktan bikiyor zor yapiyolar. 🤣
seksirella
Hahahahahahaha Allah korusunda ne bilim internete oyle okuyuncaaa emin olamadimm
seksirella 🤣🤣🤣🤣safdirik bi soru dimi
Esrakaya Korkma bişiy olmaz.Dikkatli ol herzaman
Esrakaya yok yok olmaz bişey
Esrakaya tabikide suç diyil canım benim . Ama gençlerin böyle daha bilinçli hareket etmesi taraftarıyım hamile kalmak o dadar kolay bişey diyil iki insanın birleşmesiyle yani spermaların sıvıların birleşmesiyle anne rahmine yerleşmesiyle oluyor internettte araştır herşeyi açık ve net anlatıyor .
Esrakaya zannetmem iç çamaşırı var sonuçta biraz dikkat edin zaten evleneceksiniz
Esrakaya aslında başlıkta sorunuzun cevabı var hamile kalmak için birlikte olmak gerekiyor yani penis vajinaya girip tazyikli diye tabir edilen şekilde menisini boşaltması gerekiyor ki o meninin içinde milyonlarca spermden bir tanesi yumurtaya ulaşıp döllensin hamilelik gerçekleşsin. En basite indirgeyerek izah ettim ki aklınız da şüphe kalmasın zevk suyundan evet hamile kalanlar var ama arada sizin iç çamaşırınız varmış lütfen ama lütfen biraz okuyun araştırın interneti doğru kullanın cinsel tıp uzmanlarını takip edin onlar cinsellikle ilgili her türlü bilgiyi paylaşıyorlar emin olun faydasını görürsünüz 🌸
Esrakaya meryem ana değilseniz birşey olmaz
bisadekahve teşekkür ederim, dediğim gibi zaten cok fazla araştırdim. Cok sey okuduğum icin emin olamadim ve buraya da sormak istedim. Sonucta burda cogu evli ve daha cok bilgiye sahipler
Esrakaya mesele okurken seçici olmayışınız doğru kaynaklardan okuyun yani en azından lise de biyoloji dersi görmüşsünüzdür hani çocuk için o iş olacak şart anlatabildim mi 😂
Esrakaya saçmalama canım biz 3 ay günde 4 sefer girdiğimiz bile oldu üstelik en dibe boşaldı 3 ayda anca tuttu korkma
seksirella ayyy kizz tmmmm anladimmmmm
Esrakaya tatlım hamile kalmak o kadar basit değil biz 2 ay boyunca hergün günde 3 kere ilişkiye girip anca hamile kaldım hepsindede içime boşaldı çok özel oldu ama açık yazmak zorunda hissettim öyle kolay değil yani zor işler bunlar 😅 çok şüphe duyarsan test alıp yaparsın bidahakine daha dikkatli olun
bisadekahve tatlim ben sana cocuk nasıl olur diye sormadim. Boyle bi ihtimal de varmi diye sordum😘😘