Merhaba arkadasım önerdi burayi ilk sorumu sorayim zayiflama taktikleriniz var mi 🥺
Kilo vermek / Tanışmak
Saudade bol bol su günlük 1 saat yürüyüş ekmeği kestim tatlıya düşkün değilim Allahtan. Yeni başladım bakalım inşallah devamı gelir diyetin
Ben diyet falan yapmıyorum kaçamak yapınca kendimi uzun süre aç bırakıyorum o şekilde dengede kalmaya çalışıyorum . Ve su.
Saudade günlük 3.5 lt su içiyorum 57 kilodan 75 çıktım şuan 61 kiloya düştüm günlük 10.000 adım spor video sarkma olmamasına için bebeğim 3 ay oldu hemen hemen eski halşme döndüm sayılır hemde sarkmadan🤗 tatlı yemiyorum şeker asla yok sabah yulaf yiyorum öğlen yoğurt akşam normal besin ve meyve falan ama asla ekmek yok 3 ayda verdim hemen
Saudade Herseyden ye ama az ye tadımlık, 2güne mide kücülüyo cok istemiyo hemen doyuyo, bol bol su gel git su ic. Sabahları uyaninca kahvaltidan önce suyuna limon sık ic bir bardak o cok etkili oluyo.
Ya herkes su demiş ama ,ben hiç su içemiyorum neden acaba😢
Saudade taktik yok benden ben diyet yapamıyorum asla uyamıyorum. Bari ödemimi atayım dedim dukan birası yapıyorum şimdi. Umarım işe yarar bende, sizde bi bakın belki faydası olur size de
Deleted21 bende normalde günde bir bardak anca içerdim. Hamilelikten bu yana sürekli içmeye çalışıyorum. 1 litre anca oluyo belki ama onda bile 100 kez tuvalete çıkıyorum. Doğumdan sonra kendime şişe koydum 1,5 litre tüm gün iki kez onu içmeye çalışıyordum. Yapıyordum ama tuvaletten çıkamıyordum. Şimdi şişe yok ama tekrar başlıycam. Şişe olmadan ne kadar içtiğimi bilmiyorum. Ve su içmeyi unutuyorum
Blossom 😔😔istiyorum bende içmeyi amma valla tiksiniyorum resmen .
Saudade Aralıklı oruç, günde en az 3 litre su, ekmek makarna pilav hamurisi tatlı ve paketli gıdalardan uzak dur ve porsiyon kontrolü. Bunları uygula ayda 5 kg vermezsen gel yuzume tükür 😂😂 bi de tüm vücut yağ yakıcı egzersiz tabi 🔥🔥
nar1nar merhabalaar ben de doğum yapalı 2 ay oldu eski kiloma tekrar döndüm ama o ‘sezaryen göbeği’ dediğimiz şey tamamen benimle kaldı 🥺 hiç bir pantolonuma sığamıyoruuuum. Üstelik bebeğimden dolayı sağlıklı beslenmek şurada kalsın ben hiç beslenemiyorum asla fırsat tanımıyor. Sizin doğum şekliniz nasıldı peki 😏
bittercikolata canim dogru diyonda ben mesela calisiyorum tum gun disardayim disarda ne yiyebilirim ki ben. Eve geliyorum yemek ne varsa onu ekmeksiz yiyorum. Ama sabah ve oglen ne yicem ac kalsam olmuyor.
Lila_ kuzum öğlen yeme ya da sabah yeme öğlen ye kahvaltı olarak yulaf falan filan ben o şekilde yapıyorum ben de çalışıyorum öğretmenim 12.30ta yiyorum ilk öğünümü inan ki❤
Nimess tavsiyeniz için teşekkür ediyorum 🙏deniycem