Saudade post acilali bir hafta olmus ama neyse ben ekgei azalttim hic hazir bisey yemiyorum tatli seker bunlar yok gazli icecek meyve suyu falan da yok günlük tarçınlu türk kahvesi iciyorum bide uyaninca 300 ml lik ılım su iciyorum aklima geldikce yarim limon sıkıyorum 1 hafta olmadan 1.300 kg verdim ama şuan yeni adet oldum ve aşırı şişim ve bunları pek yapamiyorum kendimi kötü hissediyorum çünkü
Kilo vermek / Tanışmak
Deleted21 bence dogal bir şekilde zayıflamaya çalışın bana hiç sağlıklı gelmiyor öyle şeyler benim ablam.da kullaniyor onu ben hoc zayifladigini anlamiyorum ve sürekli hasta gibi kim bilir ileride ne zararlarını görecek onların ama şoýle bişey var ki bir beslenme alışkanlığı oluşturmadan kilonuzu koruyamazsınız ilaçları bırakınca yine alırsınız
Cicilibiciliçok duydum . Merak ettim sadece , gerçekliği ne kadar dıyorum. Cesarette edemiyorum zaten
Banada doktor kılo ver hamıle kalmam ıcın hurma yoğurt kuru yaptım 1haftaya 2kılo verdım yıne kılom durdu bu durum benı uzuyo 😔
Gunka evet ya bencede ınsanın yapısında çok değişiyor . Bende zor kilo verenlerdenim . Normaldede az yiyen biriyim , ama gitmiyor bende de . Su içsem yarıyor deyenlerdenim 🤦♀️
nar1nar kilo vermek çok istiyorum kızım 2 buçuk aylık ama sütüm azalmadan nasıl vereceğim bilmiyorum 🤷🏼♀️
Miminix sabah uyanır uayanmaz hindistan cevizi yagımı yiyorum 11 re kadar hiç birşeh yemiyorum 11de yumurta omlet yada yulaf lapası filan yiyorum 2 gibi ara ogğn hurma ve tarcınlı kahve içiyorum en gec 6 tıda akşam yemeğe ne yaptıysam onu ama porsiyonu azaltarak ek olarakta ödem artırıcı sular yapıp içiyorum şuan dukan birası içiyorum gün içinde
Azramomyy hergün yürü imkanın varsa ama hızlı ve koşar gibi yürümek süt salgısını arttırıyor, sabahları yulaf ye içine ceviz kuş üzümü bal ve kayısı kurusu koy inanılmaz süt yapıyor, öğlen yoğurt ye aralarda kuruyemş ve pestil falan ye akşam normal yemeğini ye ama ekmek yok şeker yok yemekten sonra yatmaya yakın 1 muz ye bol bol su ama ben çok içiyorum. Bak hem bol sütün olacak hemde kşlo vereceksin. Netten bakabilirsin yazdıklarıma emziren anmeler için faydalarına ben çok araştırıyorum öyle faydasız sütümü azaltacak birşeyler asla yapmam. Çok şükür bebeğim 4 aylık oldu gelişimi çok çok iyi 🧿🤗🥰
- Düzenlendi
@nar1nar eşim müsli gibi almış marketten onun içine yapsam olur mu içine süt döküp kuruyemişle birlikte bunları yaparsam verimli verebilirim galiba tatlıya asla hayır diyemiyorum hamilelikten kalma Buda 😟😀
nar1nar çok teşekkür ederim canım benim iş kafada bitiyor tamamen iradeye sahip olmak lazım 😊
Ozge49595 sakın kendini aç bırakarak zayıflamaya çalışma. O hatayı ben yaptım zamanında insülin direncim çıktı şimdi ilaç kullanıyorum o düşmeden kilo veremiyorum. vücut aç kaldıkça su bile içsen onu depoluyo bu beni aç bırakacak diye. Sütünde azalır yapma çorba iç bol salata ye yoğurt ye ama mutlaka ye bak ben uğraşıyorum
TombulHatun cok tesekur ederim büyük hata ediyormusum
Ozge49595 azda olsa mutlaka ye. Ben çok diyetisyen doktor gezdim. Bi kepçe çorba iç ama iç ymeden zayıflanmıyormuş ben onu öğrendim. Şuanda bebişin için ye bende emziriyorm süt kesilmesin diye mecbur yiyorum