cutechucky aynen öyle ama merwk ettm sebebını ogrenırsen lütfen soyle 🤣
Hayat kadını giyermis
cutechucky İstemiyosa giyme boşver kuzum. Onun için yapıyordun yapmayıver . Hayat bunlara ağlayacak kadar kıymetsiz olmamalı ..
cutechucky ben kaç tane çöpe attım gözünün önünde insanın zoruna gidiyor tabi biz heveslenelim onların umrunda olmasın
cutechucky Benim esimde boyle nisanliyken butun aldiklarim cekmecede duruyorlar🙄
cutechucky Ay Sakin yanlış anlama da garip geldi kuzum yaa, ben koleksiyon yaptım resmen fantazi kiyafet, çamaşır, kostümler, harness falan eşim de sever ön sevisme esnasında üstümde durur vs bilmiyorum erkeklerin hoşuna gider diye düşünüyorum bu yüzden hatta hayat kadını giyer demesi de saçma geldi, sen onun karısının sonuçta sen giyeceksin tabi 😒
bittercikolata hayat kadını demesi kulağa çok çirkin geliyor evet ama burda gördüğüm kadarıyla cidden her erkek hoşlanmıyormuş
cutechucky bende 10 tlye 2 tane almıştım ukkan kazanıyormuş her şeyi zararına sanıyorlardı akşam gösterdim adetim bitince giyicem dedim bu ne böyle bide buna paramı verdin demişti o an onları çöpe atasım geldi sonra giy falan dedi ama hevesimi kırdı bir kere
Minnakelifim al birini vur ötekine iste
cutechucky eminim oyle tepkiler verilmesi insani uzer. Benmki bu tarz seyleri sevmesine ragmen dun bende cekine cekine giydim. Gorunce begndigini dile getrr bi cumleler ve davranislar sergiledi. Buda beni cesaretlendrdi ama dedigin gibi davransaydi eminim bende birdaha giyemezdim herseyden sogurdum..
cutechucky Evet ben de yorumları okudum sen deyince cidden hepsi hoşlanmıyormuş🤦♀️
cutechucky aman kiz ne var onda evet canim bende senin hayat kadinin degilmiyim deseydin🤣🤣
Deleted21 ay ne güzel dedin kız valla aklıma gelseydi derdim 😂
Kokoshanim08 kuzum benimki de hani Hiç tepki vermezdi olumsuz olarak bana dedi ki hevesini kırmak istemedim ama hoşlanmıyorum falan dedi
bittercikolata evet kuzum maalesef
cutechucky bir dahaki sefere dersin artık😔
cutechucky ilk yeni evliyken ben de awrupanetworkteki mavi babydoll almıştım tabi hatunda durduğu gibi durmadı bende 🤪 utana sıkıla yatakta eşimi bekledim bir gördü ne gerek vardi balinaya giydirmisler gibi olmuş dediği günden beri sadece birtane gecelik aldım kendime o kadar oda usturuplu birşey öyle olmaz böyle olur bazen gösteriyor diyorum balinalar giyemez anlamiyor öküz ne balinası diyor
Mlsdru seninki de çok gurur kırıcı olmuş kuzum boşver bizde giymeyelim
cutechucky Aa hiç umrum değil bende gidip ona boxer alırken uzun paçalı alıyorum inadına dede donu gibi 😂😂
Mlsdru süper taktik 😂
cutechucky hayat kadını. Demesi yanlış ama her erkek begenmıyor ıtıcı gelebılır teyze kızım var cok ıyız konuusur oda demişti gecelıkten kpnu acılınca bnm adam hiç sevmez boyle seylerı ıtıci gelır dıye