Çok üzgünüm doldum artık 😢
EmelAlp gözünde hiç büyütme bence canım eşyaları yeni alacaksanız zaten eve girdiğinizde bir süpürüp silmek yetiyor nakliyeciler getirip yerleştiriyor size de mutfak eşyaları ve kıyafetler gibi küçük parçalar kalıyor gerçi yeni olmasa da rica ederseniz nakliyeciler yerleştirir bence ve ayrıca bazı nakliye şirketleri eşyaları gelip evden kendileri toparlayıp kolileyip taşıdığınız eve gidip yerleştiriyorlar öyle bir yer bulsanız sizin için daha iyi olur gibi
EmelAlp durumunuz gerçekten çok zor ama benim tercihim ailemin yanına gitmek olurdu anne baba gibisi yok doya doya vakit gecirirdim tabi yinede kendi tercihiniz nerde mutlu olacaksınız orası daha raht olur
Amannebileyim en kısa zamanda dediğiniz gibi yapıcam teşekkür ederim ❤️
EmelAlp Umarım yapabilirsiniz orda onların lafını çekeceğinize evinizde bebeğinizle yaşarsınız 😊❤️
Amannebileyim kesinlikle ❤️ayrı eve çıktığımda huzurlu bi uyku uyucam inşallah Rabbim nasip ederse 🙏
EmelAlp Hakkinizda hayırlısı olsun cnm bian önce vizeniz çıkarda eşinizin yanına gidersnz inşallah
EmelAlp Benim de eşim yaklaşık 1 aydır eğitim için başka il de kayınpederim tarafı bir kaç kişi hariç hiç sormuyorlar bile ama annemlere kalsa eşim gelene kadar onlar da kalırdım bana da çocuğuma da çok ilgililer çok da severler ama ben iki gün onlarda kalsam sonra iki üç gün gidip kendi evimde kalıyorum o şekilde bile yalnız bırakmazlar kardeşlerim gelir yanıma. Siz de bir ev tutup öyle yapabilirsiniz o sözden sonra hiç minnetlerini almayın kii inşallah gerek kalmaz da eşiniz yanına gidersiniz herkes ne kadar iyi olursa olsun hiç kimse eş gibi olmuyor.
EmelAlp ben 1 aylık hamileydim elim Almanya’ya geldi.Pandemiden dolayı vize sürecim birimde uzadı 1.5 yıla ailem benden 24 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyor.Hamileliğimin 6 ayında ailemin yanına gittim doğumumu yaptım bebeğim 2 aylıktı evime döndüm. Allah’ın bir kulu kapımı çalmadı.Çoçugımu arabasına bindirdiğim an bütün işlerimi hallediyordum.Derdi veren allah dermanını da. Veriyor. İnan hiç sıkma canını
EmelAlp niye kaynanan sana git tarzı laf ediyor onu anlamadım siz oglunun emaneti değilmisiniz