• Muhabbet
  • Çok üzgünüm doldum artık 😢

Esmerkiz inşallah canım 🤲🏼evrak işlerini uzatıyorlar sürekli eksik kağıt çıkartıyorlar şimdide çocuk için birsürü şey çıkardılar uğraşıyoruz bakalım

Kamelia annemlerinde kendi düzenleri var nereye gitsem fazlalık gibi hissediyorum hiçbiyere ait değilmişim gibi boşluk 😞

EmelAlp gözünde hiç büyütme bence canım eşyaları yeni alacaksanız zaten eve girdiğinizde bir süpürüp silmek yetiyor nakliyeciler getirip yerleştiriyor size de mutfak eşyaları ve kıyafetler gibi küçük parçalar kalıyor gerçi yeni olmasa da rica ederseniz nakliyeciler yerleştirir bence ve ayrıca bazı nakliye şirketleri eşyaları gelip evden kendileri toparlayıp kolileyip taşıdığınız eve gidip yerleştiriyorlar öyle bir yer bulsanız sizin için daha iyi olur gibi

Lavinia_ eşim az çok biliyor aslında ayrı eve çıkmak istediğimi ama annemler gidip kalmam konusu biraz karmaşık

EmelAlp durumunuz gerçekten çok zor ama benim tercihim ailemin yanına gitmek olurdu anne baba gibisi yok doya doya vakit gecirirdim tabi yinede kendi tercihiniz nerde mutlu olacaksınız orası daha raht olur

EmelAlp Umarım yapabilirsiniz orda onların lafını çekeceğinize evinizde bebeğinizle yaşarsınız 😊❤️

Meyra1234 annemin yanında çok mutlu olurum elbet ama onlarında kendilerine göre düzenleri var çocuğumla birlikte ordada fazlalık gibi hissedicem çok düşündüm inanın

EmelAlp Hakkinizda hayırlısı olsun cnm bian önce vizeniz çıkarda eşinizin yanına gidersnz inşallah

EmelAlp evlendikten sonra o hissiyat herkeste oluyordur ama orası da sizin eviniz. Aileniz; kendinizi en güvende hissettiğiniz yer. Elin kahrını çekmektense annenize yük gibi hissetmek daha mantıklı gibime geliyor. Yinede karar sizin 🥰

Kamelia elbette öyle aile bambaşka 2 odalı evde kardeşimle yaşamaya çalışıyorlar bende gidersem bebeğimle odalarından olucaklar herşeyi düşündüm en iyisi ev tutup gitmek teşekkür ederim ilginiz için 🙏🥰❤️

EmelAlp Benim de eşim yaklaşık 1 aydır eğitim için başka il de kayınpederim tarafı bir kaç kişi hariç hiç sormuyorlar bile ama annemlere kalsa eşim gelene kadar onlar da kalırdım bana da çocuğuma da çok ilgililer çok da severler ama ben iki gün onlarda kalsam sonra iki üç gün gidip kendi evimde kalıyorum o şekilde bile yalnız bırakmazlar kardeşlerim gelir yanıma. Siz de bir ev tutup öyle yapabilirsiniz o sözden sonra hiç minnetlerini almayın kii inşallah gerek kalmaz da eşiniz yanına gidersiniz herkes ne kadar iyi olursa olsun hiç kimse eş gibi olmuyor.

EmelAlp ben 1 aylık hamileydim elim Almanya’ya geldi.Pandemiden dolayı vize sürecim birimde uzadı 1.5 yıla ailem benden 24 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyor.Hamileliğimin 6 ayında ailemin yanına gittim doğumumu yaptım bebeğim 2 aylıktı evime döndüm. Allah’ın bir kulu kapımı çalmadı.Çoçugımu arabasına bindirdiğim an bütün işlerimi hallediyordum.Derdi veren allah dermanını da. Veriyor. İnan hiç sıkma canını

EmelAlp bence ailenle kalman daha mantıklı bebegin oldugu için çok yardımları dokunur,hem onlarda gel diyormuş. Ve hiç bi evlat annesine babasına yük değildir. kendini öyle görmemelisin.

EmelAlp ne insanlar var şaşıyorum hiç üzülme kardeşim yüzüne karşı bende size meraklı değilim eşim için katlanıyorum diyin çok istiyorsanız gitmemi oglunuzu arayıp konuşun bana söylemek bi ise yaramaz eşim gelmeden gitmem diyin

Kumruu eşim yanıma geldiğinde herşey bambaşka oluyor onsuz yaşamaya çalışmak zor, kendi ailemde bana bebeğe çok düşkün ama ordada olmuyor.. inşallah biran önce eşime kavuşur kendi evime geçebilirim düzenimi kurarım ev ev üstüne olmazmış o kadar doğruki artık laf yemekten yoruldum…