LadyyAngell işte söylediklerinin hepsi aslında cinselliğe çıkıyor. Yani kendini iyi hissedeceksen tabi ki bakımını yap ama kendini iyi hissetmen için bakıma ihtiyacım yok olduğun halden memnun ol demek istiyorum bende🌸 belki yazdıklarım çok kişisel gelişim kitabı çakması yazılar gibi duruyor ama tamamen düşündüklerim bunlar. Kendimi olduğum bedenle kabul etmeyi o kadar seviyorum ki tüm hemcinslerim de öyle düşünsün kendini “makyaj,bakım,estetik” illetinden uzak tutsun isterim. Yazdıklarım da yaptıklarımın teminatıdır yalnız 😋 dediğim gibi de uyguluyorum. 29 yaşında olacağım-oldum diyelim artık. 29 sene de hiç bir bakım saç boyama yapmadım. Makyajı en son nikahımda falan yapmışımdır. Arada kendimi muhabbet ederken gömerim ama gizliden gizliye de kusurlarımı çok severim. Ben buyum ve benden başka bana benzeyen biri yok diye de kendimi motive ederim arada. Ve bu düşüncenin insana verdiği özgüven güzellik getirir daha çok işte insana. Bilmem anlatabildim mi anlatmak istediklerimi ama umarım sende olduğun bedeni her zaman seversin. 🌸