Merhaba güzel bayanlar❤️

1. Seneye girdiğim bir evliliğim var herkeste olduğu gibi ilk başlarda aşırı utanma vardı ama aştı sonrasında güzel giden müthiş bir sex cinsel hayatımız vardı hazırlanırdım süslenirdim giyerdim geceliklerimi fantezi kıyafetlerimi 2.5 aylık bebeğim var ama artık sanki sıradanlaşmışız gibi olsun bitsin gitsin der gibi🤣 eşim farklı şeyleri seven birisi sizce neler yapabilirim farklı şeyleri farklı pozisyonları seviyor ama benim en zevk aldığım pozisyon üstte olduğumdur🤣🤪 sizce yeni şeyler alıp yeni şeyler denemeli miyim neler yapabilirim bir de ben ışık açamıyorum aşamadım onu henüz☹️

LadyyAngell kankileriiim bi de makyaj yapmam hiç belki de bakımsızımdır makyaj yapmayı öğrenmem şart bence ya bir sürü makyaj malzemem var ama yapasım gelmiyor sorun bende sanırım ahahahah

LadyyAngell cinselliğin inişli çıkışlı olması normaldir diye düşünüyorum. Şu an yeni doğum yapmışsınız uykusuzluk,yorgunluk, çocuk uyanacak stresi ilişkiyi hızlandırır ve sıradanlaştırabilir. Zamanla eski temponuzu yakalarsınız.

ZRaporu umarım ama korkum uzaklaşır mıyız ki gibi tereddüt var bir de kendimi toplamam lazım kilo verip kendime bakmam lazım saç baş yüz falan 🙃😕

LadyyAngell hiiiç öyle düşünme. Hala birbirinize karşı isteğiniz varsa hiç endişelenme dönemsel bu durgunluklar olabilir. Bir de cinsellikte kadınların en büyük hatası kendi görselliğine takılıp ilişkiye odaklanamamak. Saç baş boyama kilo vermeyle verimli bir seks hayatının bağlantısı yok bence. Tutku,arzu ne beden ölçülerinde ne de saç renginde saklı unutma. Kendini sev önce gerisi gelir zaten. 🌸

ZRaporu yok cinsellik için değil saç baş makyaj falan kendimi öyle bakımsız hissediyorum ondan kaynaklı şuan cinsel hayatımız iyi aslında eskisi gibi ama kopmasın istiyorum kendime de bakmak istiyorum ay çökmüş gibiyim 🤪😅

LadyyAngell işte söylediklerinin hepsi aslında cinselliğe çıkıyor. Yani kendini iyi hissedeceksen tabi ki bakımını yap ama kendini iyi hissetmen için bakıma ihtiyacım yok olduğun halden memnun ol demek istiyorum bende🌸 belki yazdıklarım çok kişisel gelişim kitabı çakması yazılar gibi duruyor ama tamamen düşündüklerim bunlar. Kendimi olduğum bedenle kabul etmeyi o kadar seviyorum ki tüm hemcinslerim de öyle düşünsün kendini “makyaj,bakım,estetik” illetinden uzak tutsun isterim. Yazdıklarım da yaptıklarımın teminatıdır yalnız 😋 dediğim gibi de uyguluyorum. 29 yaşında olacağım-oldum diyelim artık. 29 sene de hiç bir bakım saç boyama yapmadım. Makyajı en son nikahımda falan yapmışımdır. Arada kendimi muhabbet ederken gömerim ama gizliden gizliye de kusurlarımı çok severim. Ben buyum ve benden başka bana benzeyen biri yok diye de kendimi motive ederim arada. Ve bu düşüncenin insana verdiği özgüven güzellik getirir daha çok işte insana. Bilmem anlatabildim mi anlatmak istediklerimi ama umarım sende olduğun bedeni her zaman seversin. 🌸

LadyyAngell bebekle o kadar zor ki. Benim gibi uyumayan durmayan bebeğin varsa vay haline zaten. Bende senin gibi düşünüyorum artık özel hayat falan kalmadı kanka gibi olduk 🤕

Lokumanasi o hamileyken deniliyordu hamileyken de boyadım 2 kere ama esmer güzeli bu bebe ben kızıl ve gece mavisi yapmıştım ahhaha

Benbenim evet durmuyor ama napalım kendimizi toparlayalım artık ya🤣 lohusalıktan bir çıkayım🤣

Ozge49595 ahahahahahha ne o nasıl şeyyyy ayy bebeyle o kadar oluyorsa yapacak bişey yok buna da şükür 🤣

ZRaporu hayııır çok güzel yazmışsınız ama kendimi kendim beğenmiyorum artık zayıflamam lazım çok kilo aldım hormon hapları iğneler derken hep kendimi motive ettim çok güzelim fiziğim güzel diye ama aşırı kilom var 109 la doğuma girdim çıktığımda 102 ydim kızımın 1 aylık kontrolünde 101 dim 2 gün önce 2 aylık kontrolünde 94 olmuşum sevindim açıkçası kocam için değil zayıflamak istemem yani🙃 makyaja gelince de evlenmeden önce,evlenirken,evlendikten sonrada hoşuma gidenleri almışım dün baktım ama hiç düğünümden sonra yaptığım makyaj yok öğrensem yapsam fena olmaz diye düşünmüştüm❤️ Çok güzel yazmışsınız elinize sağlık