JartiyerliKedi Defne18 ben normalde 75 takıyorum şimdi süt verdiğim için 80 ve büyük diyorum ya sen 85e küçükmü diyon kız
Redrouge Defne18 Benimde çok büyük fena değil ama kötü yanı sarkiyor hele emzirdikten sonra.. boşver canım küçük daha iyi 😂
Lokumanasi Defne18 benden küçük olamaz ahahah 75 giyiyordum yetmedi tek göğsü emdi sipam , su an avatar gibiyim. İrili ufaklı tepecikler
Defne18 Lokumanasi sorma ya aynı dertten bende muzdaripim şuan 5 aylık oğlum var sadece sağ göğsümü emiyor sol küçücük kaldı biri büyük biri küçük elbise giyince aşırı kötü duruyor ya napicam hiç bilmiyorum 🤣🤣🤣🤣
dolapfaresi Defne18 benim ki de Cook büyük 🤦🤷 ameliyatla benden alsınlar sana koysunlar bari vallah bıktım sırt ağrısından
Defne18 dolapfaresi ya 😁😁😁 Allah yardımcın olsun ne diyim ki benimkilerden biraz büyük olsalardı ya 😊😊 hep dalga geçiyorlar hiç memen yok diyeee🤣🤣🤣🤣🤣
TombulHatun Defne18 keşke benim olsa😄 105 beden gögüs ne demek bilir misin belin ayrılıyor ortadan sanki kendi bedeninden 2 beden büyük elbise alıyosn ki gögüslerin sığsın içine. Benden alsalar sana verseler keşke 😄
TombulHatun Defne18 valla 85 ideal bence kızım sütten kesilince küçültücem inşallah bu yül ağır geliyor 😄
tugce_byr Minnakelifim Hadi yaa benim ki 85 bende sandım 90 falan istiyorsun daha buyugu hatta ama sakın instadaki krem satanlara falan parani kaptirma tek caresi estetik
Buzlulimonatam Sehoo bende duydum canım o kremi takip te ediyorum hatta ama güvenilir mi bilemiyorum 😊