dolapfaresi Defne18 benim ki de Cook büyük 🤦🤷 ameliyatla benden alsınlar sana koysunlar bari vallah bıktım sırt ağrısından
Defne18 dolapfaresi ya 😁😁😁 Allah yardımcın olsun ne diyim ki benimkilerden biraz büyük olsalardı ya 😊😊 hep dalga geçiyorlar hiç memen yok diyeee🤣🤣🤣🤣🤣
TombulHatun Defne18 keşke benim olsa😄 105 beden gögüs ne demek bilir misin belin ayrılıyor ortadan sanki kendi bedeninden 2 beden büyük elbise alıyosn ki gögüslerin sığsın içine. Benden alsalar sana verseler keşke 😄
TombulHatun Defne18 valla 85 ideal bence kızım sütten kesilince küçültücem inşallah bu yül ağır geliyor 😄
tugce_byr Minnakelifim Hadi yaa benim ki 85 bende sandım 90 falan istiyorsun daha buyugu hatta ama sakın instadaki krem satanlara falan parani kaptirma tek caresi estetik
Buzlulimonatam Sehoo bende duydum canım o kremi takip te ediyorum hatta ama güvenilir mi bilemiyorum 😊
Sehoo Bibakipcikicam Mrb petto krem var kuçultmek için de krem var Bi bakın isterseniz memnun kalan var
dolapfaresi Defne18 iki çocuk var hala küçük mü 😳 kız ben bekarken 90 din evlendim 95 oldu hamile kaldım 100 oldu sutlendim 105 oldu 🥺 Allah’ım nasıl bir şans bu şuan biraz da kilo aldım ikinci bebeğim oldu 110 giyiyorum 🤮