cansus zorunlu durumlarda gecerli değil canım , bende imam nikahı yaptırcagım zaman internetten arastıemıstım cok ilginç gelmişti aklımda kalöıs o yüzden 😂
Evlenmeden önce
sumru35 canım imam nikanı sadece ikiniz arasında olcaksa ailelere vs söylenmeyip gizli tutulacaksa zaten o nikah geçerli olmayacak.
sumru35 iliskiye girmediyseniz hala girmeyin derim bende uzun sure nisanli kaldim ama hic iliski yasamadik nisanliyken imam nikahimizda oldu ama gerdek gecesi tamam basqa biseyki ilk ve son defa oluyo o gece ve bekle derim.kaldiki nikah yapmaga hiçde kotu bisiy diyil imam nikahi daha iyi helalinin elinden tutucaksin boyle dusun
Bence yapma hayat ne gösterir bilemesin Allah korusun onun başına bişey gelirse sen ortada kalırsın ben nişanlıyken çok istiyorduk ama yapmadım evlendiğim güne bıraktım bence yapma sonra pişman olma canım
Dini boyutlara hic girme derim. İsin icinden cikamaSin ve her kafadan ayri bir ses cikar. Net olarak, evlilik oncesi iliskiye girilmez, zinaya girer vs
Buna inanan da inanmayan da var ki sen kendini dusunmelisin.
Ben de nisanliyim iliskiye girdim evlenmeden pisman degilim ama beni ornek al diye soylemiyorum. Kendine guveniyorsan, allah gostermesin bir ayrilik yasarsan kendi ayaklarinin uzerinde ozguvenli durabilecegini dusunuyorsan eger cevap belli. Ama sen fikir almaya gelmissin, belliki kafanda oturmayan seyler var, aldatir diyen var, soguyabilir mesafe var diyorsun... kendince her seyi netlestirirsen eger o zaman bi sonuca varirsin ama kesinlikle sunu soylemeliyim emin olmadan ya da baskiyla hicbir sey yapma. Hur olmalisin simdi de gelecekte de. Umarim kendince dogru karari verirsin
sumru35 bende eşimle 2.5 yil nisanli kaldim 2 yilda sevgiliydik. Asla bunun konusu gecmezdi. Ailene ne cevap verirsin? Ölüm bizim için hadi düğünün olmadan öldü nisanlin ne yapacaksin?
Sakın sakın hayatının hatasını yapma ister istemez soğukluk olacak sakın
sumru35 imam mikahı müslümansak Allah katında harama değil helalim budur diye söz veriyoesun bildşriyorsun ve aldatırmı şüphesiyle sakın böle bişey yapma aldatacak adam sen yatakta cok afedersin orosbusuda olsan o farklı tad arar gene aldatır ha yarına kim sag cıkar bilmeyiz iki yıla kim öle kim kala hadi verdin yasadın diyelim bşzler evilikte kazayla gamile kalırken senin badına gelse aileni düşün yada bi seveb cıkacak evlenemiycen o adamla nişandan dönecen ya baska biriyle evlenirsen ona nasıl acıklıycan bence yasak olan tatlıdır acısıda farklıdır beklemeni tavsiye ederim. Ailen nişanlı oldugun adamla bile bu kadar zor görüştürüyorsa böle bileyi duysalar bilseler neler kaybedeceğini düşün ben farklı acılardan bakmanı tavsiye derim
sumru35 bence beklesin canm bende 5 yıl nişanlıydım o ilk gecenin dha farklı dha guzel pi potansiyeli var bence o mutluluktan mahrum bırakma kendini😉
sumru35 bide imam nikahını ailenden gizli yapıcaksan dini acıdan imkansız
Kizlar ben evlenmiş ayrilmisdim ve şimdiki eşim ilk kez evime beni istemeye geldi nikahimi yapmadan ne ben nede oh birbirimize yaklaşmazdık eğer bir insan seviyorsa karsidaki insana saygiyla bekler ve ikimiz de fazla inancı insanlar da degliz Avrupa'da büyüdük ve sindi 4 sene birlikteyiz beraber bir çocuğumuz var 🥰
sumru35 Bir kere birlikte olursan devamı gelir hep ister.. Ayrıca belki işiniz bozulacak nasip bu işler sonra sen sıkıntı çekersin. Kabul etme derim hiç bi şeyin garantisi yokki hayatta
Ya ben Inanamiyorum bu insanlarin icinden geldigi gibi davran ya da imam nikahinin bi önemi yok diyenleri sizin Allah korkunuz yok mu öbür tarafi hic mi düsünmezsiniz Siz gercekten sok oldum yorumlari okuyunca ! Pesss !!!
Allah korkusu olan yapmaz bu kadar basit..
sumru35 inan herşeyin bir zamanı var herşey vaktiyle güzel inan evlendiginde daha iyi anlayacaksın zaten bunu nişanlılıkta sana teklif etmesi bile yanlış cok bencilce bir davranış seni zor durumda bırakıyor güzellikle anlat ve kabul etme aileni düşün kendini anne ve babanın yerine koy sen olsan evladın böyle birşey yapsın istermisin seviyorsa sırf kabul etmedigin icin zaten seni bırakacaksa yada aldatacaksa hic olmasın daha iyi hatasız kul olmaz belkide oda bunu teklif ederek bir hata etti ama kabul etme ve ona dogru olanı anlatmaya calış seviyosa zaten anlar 💛 ne kendini nede aileni üzme derim💛
sumru35 anal ve oral yap bekaretini kesinlikle koru.