sumru35 Bir kere birlikte olursan devamı gelir hep ister.. Ayrıca belki işiniz bozulacak nasip bu işler sonra sen sıkıntı çekersin. Kabul etme derim hiç bi şeyin garantisi yokki hayatta
Evlenmeden önce
Ya ben Inanamiyorum bu insanlarin icinden geldigi gibi davran ya da imam nikahinin bi önemi yok diyenleri sizin Allah korkunuz yok mu öbür tarafi hic mi düsünmezsiniz Siz gercekten sok oldum yorumlari okuyunca ! Pesss !!!
Allah korkusu olan yapmaz bu kadar basit..
sumru35 inan herşeyin bir zamanı var herşey vaktiyle güzel inan evlendiginde daha iyi anlayacaksın zaten bunu nişanlılıkta sana teklif etmesi bile yanlış cok bencilce bir davranış seni zor durumda bırakıyor güzellikle anlat ve kabul etme aileni düşün kendini anne ve babanın yerine koy sen olsan evladın böyle birşey yapsın istermisin seviyorsa sırf kabul etmedigin icin zaten seni bırakacaksa yada aldatacaksa hic olmasın daha iyi hatasız kul olmaz belkide oda bunu teklif ederek bir hata etti ama kabul etme ve ona dogru olanı anlatmaya calış seviyosa zaten anlar 💛 ne kendini nede aileni üzme derim💛
sumru35 anal ve oral yap bekaretini kesinlikle koru.
- Düzenlendi
sumru35 canım seven sevdigine zarar vermez sonradan pisman olcagın birseyi yapma. Sonra uzulen sen olursun kimseyede cok guvenme sen kacıncı asırda yasıyoruz dıyenlerede bakma beklemissin okadar biraz daha bekleyebilir. Seni bu yuzdende bırakacaksada bıraksın demekki gercekten sevmiyormus Bence daha geniş düsünmelisin allah korusun basına birsey geldi evlenemediniz yada ilişkiye girince sogudu sonra ne olcak. Anne babanı dusun herseyi yerinde ve zamanında yasa .yine kendin bilirsin. Agır tas yerinden kalkmaz hafif tası herkes kaldırır atar bu lafımı unutma canım
sumru35 kesinlikle yapma bence soğumaz tam aksi daha istekli olacaktır 😉
sumru35 seviyrsa tabiki sabreder
sumru35 dayanamayacaksanız bu kadar uzatmanın anlamı ne ? Eşimle evlenene kadar bekledik ve ilk birlikte olduğum öpüştüğüm kişi eşim şükür . O da aynı şekilde Benimle . Yani şu yaşa kadar nasıl beklediyseniz 2 yılda beklersiniz diye düşünüyorum. Zina yapmayın . Yaparsanız Allah belki sizi evlenmenizi engeller cezalandırır . Böyle düşünün .
Meryem60 bende merak ettim :)
sumru35 Gizem mrk uyandırır yani yani evleninceye şartlaman onu daha heveslendirir
Zaten senden sogumasin diye olacaksa çok saçma
Karşı olanlardan değilim yapabilirsin ama kendin için kendin isteraen yap onun ısrarıyla yada aldatmasın diye yada elinde tutmak için vs vs için degil
sumru35 canim Ben iki yil niwanli kaldim hicbisey olmuyor
sumru35 bence nişanlına bakma sabret biraz daha ilişki yaşadıktan sonra senden soğuyabilir ve bir kez yaptın mı artık hep isteyecek beraber olurken video çekebilir bilemezsin büyük bir tartışma yaşarsın sıkıntı olur senin için tehdt falan
- Düzenlendi
sumru35 Bence şimdi ilişkiye girersen evliliğe dair heyecan ve istek azalıcaktır. Bu yüzdende o riske hiç girme derim alttan,üstten oynaşın ama ilerisi için izin verme. Ayrıca 2 yıl çok uzun bi süre insanın başına ne geleceği bilinmez. İleride pişmanlık duymaman için yapma etme kızımm kendini o güne sakla🤍
sumru35 nişanlıyken bende gidemezdim eşimin yanına ama o gelirdi bizde kalırdı. İkimizde çok istekliydik. 5 senedir sevgiliydik. Sevgiliyken yakınlaşmmamız çok oluyordu. O polis ben öğrenciydim yanına giderdim 4 saatlik yola. Bazen o gelirdi okuduğum yere. O zamanlar çok rahattı çok güzeldi. Nişanlanınca hep gezmeyi bahane ederdik denize gidelim derdik 😂 ahh o deniz ahh 😂 zaten istekliyiz birbirimizi öyle görünce hiç dayanamıyorduk😂😂