Kahveciniz Redrouge muhtaç olduğunu düşünmüyorum artı olarak bu zamana kadar yaptın yaptım bir şey olmadı bende artık elimi çektim yapmasdim
Kahveciniz Miskin Bende hiç çağırmadim çağırmamda dediğin gibi ama işte. Sanki mecburmusum gibi bekliyrilsr
puantiye Kahveciniz kız yuh ya benim kaynanamı mi anlatıyorsun o da anca ayaklarım ağrıyor diyor ama gezme olunca o ağrı nedense birden gidiyor
Kahveciniz puantiye valla ya bir düğün olsa birşey olsa durmaz oynar ama ayaklarım agiriyor da agiriyor
GeceninKralicesi Kahveciniz hiç gitmedim çağırmazda yapmak istesemde yaptırmaz biliyorum o bana gelmek istiyor temizliğe yardım edeyim diyede ben istemiyorum
puantiye GeceninKralicesi şanslısın benim ki ayakalrim ağrıyor der bi de evin içinde yeni doğum yapacak kadın gibi bağırır ayaklarım ağrıyor diye sizlaniyor oğluna duyurmaya çalışıyor ama gezme olunca oğlu gitme dese de gidiyor ayaklarım açılsın diyor yalan makinesi düzenbaz günahım kadar sevmiyorum onu ya
Kahveciniz puantiye oof bende aynı öyle oldum önceden takmazdim severdim ama artık zoruma gidiyor yaptıkları yalanlari
19072021 Kahveciniz simdiye kadar yaptigin icin alistirdin canim burda senin hatan var bence bidaha gitme soyle cocuklar durmuyo kendi evime kadin cagiracak hale geldim de
Miskin Kahveciniz Taviz verdiysen başta o yüzden olabilir. Yol yakınken kendini geri çek. Asla mecbur değilsin.
Kahveciniz 19072021 değer bilen biri olsa inan kendi evimi yapmam da giderim ama insana zerre değer vermez artık ne diye gideyim ki aman
BademGozlu Kahveciniz Sizde görümcenize deseydiniz çocuklardan hiç vakit kalmıyor kendi evime yetemiyorum diye. Saygıyı aşmadan karşılık verebilirsiniz. Sizene kayınvalidenizin temizliğinden yahu. Köle mi bu gelinler ya.
Kahveciniz BademGozlu kesinlikle öyle yapmaliyim bugün gorumcem çağırdı ve gittim yüzler bir karış k.v bile öyle bir hoşgeldin bile demedi görümcem sonradan dedi vs ama bilmiyorum aşırı uzak durdurlar
ketenprenses Ben gelinim hizmetci değil o gezicek ben temizlicem ha toplanırız gorumcelerim temizlerim orası ayrı ben 1 aylığına memlekete gidiyorum.ha süpürmek silmek dolaplari Birgün silerim felan ama detaylı yapmam
ZRaporu Kahveciniz kayınvalidemin evini çocuklarım ve ben pisletmediğim sürece temizleme gereği görmem. Kendi pisliğini kendi temizlesin gelin aldı hizmetçi almadı kendine. 😒
Ortasekerlikahve Kahveciniz başka şehirde oturuyor kurbandan kurbana dip köşe camları dahil temizlerim halılar çırpılır perdeler yıkanır dolablar vs silinir dip köşe yani birde dubleks evi. Ama yakın olsaydık ayda bir yapardım sorun etmezdim çünkü bende kaldığı sürece temizler hep evimi