bitterdelisi24 Ogretmenhanim meslegını yapıyor musun ? bende cocuk var dıye katlanıyorum yoksa gercekten bir dakika tahammül edemem
Mimoza bitterdelisi24 takma yavrum beğenmiyosan kendin al eline yap benim elimden gelen bu de çekil kenara ben öyle yapıyorum bidaha asla laf etmiyor 😁
bitterdelisi24 Miskin elınde degıl heralde ısten gelıyor ya dırek cocugun yuzunu yıkadınmı corapları neden kirli :) ya bismillah
Deleted21 SuPerisi0 öyle mi diyorsunuz benim adam da hiç konuşmaz . Bende konuşun istiyorum . Şimdi birdaha düşüneyim 🤔
bitterdelisi24 SuPerisi0 malesef basına gelmeden anlamıyor insan.. şimdi dıyorum keske zamanında aglasaydım da evlenıp hayatımı karartmasaydım
Deleted09 bitterdelisi24 valla benimki de söyleniyor aşko bende al sen yap o zaman diyince alıyor yapıyor sonra aynısını ben ona yapıyorum. Öyle konuşmakla olmuyor böyle işler😂
bitterdelisi24 Deleted09 yapıyo buda ama soylene soylene. cocuk bakmakta ne var herkes bakıyor dıyo mesela aksama kadar napıyosun dıyo:)
Deleted21 bitterdelisi24 içinizde durup bana dert olacaksa dişarı çiksin Mert olsun diyorum ben napıyım 😂
Deleted09 bitterdelisi24 al sen bak ben çalışıyım de o zaman anlar belki. Şahsen ben öyle diyorum eşime eşim de ne gerek var diyor konu kapanıyor daha da ses etmiyor.
bitterdelisi24 Deleted09 keske buda öyle olsa . dıyorum ben çalışım ozaman dıyo ogretmen maasıyla gecınebilcemızımı sanıyorsun dıyo🤦🏻♀️