bitterdelisi24 Miskin elınde degıl heralde ısten gelıyor ya dırek cocugun yuzunu yıkadınmı corapları neden kirli :) ya bismillah
Deleted21 SuPerisi0 öyle mi diyorsunuz benim adam da hiç konuşmaz . Bende konuşun istiyorum . Şimdi birdaha düşüneyim 🤔
bitterdelisi24 SuPerisi0 malesef basına gelmeden anlamıyor insan.. şimdi dıyorum keske zamanında aglasaydım da evlenıp hayatımı karartmasaydım
Deleted09 bitterdelisi24 valla benimki de söyleniyor aşko bende al sen yap o zaman diyince alıyor yapıyor sonra aynısını ben ona yapıyorum. Öyle konuşmakla olmuyor böyle işler😂
bitterdelisi24 Deleted09 yapıyo buda ama soylene soylene. cocuk bakmakta ne var herkes bakıyor dıyo mesela aksama kadar napıyosun dıyo:)
Deleted21 bitterdelisi24 içinizde durup bana dert olacaksa dişarı çiksin Mert olsun diyorum ben napıyım 😂
Deleted09 bitterdelisi24 al sen bak ben çalışıyım de o zaman anlar belki. Şahsen ben öyle diyorum eşime eşim de ne gerek var diyor konu kapanıyor daha da ses etmiyor.
bitterdelisi24 Deleted09 keske buda öyle olsa . dıyorum ben çalışım ozaman dıyo ogretmen maasıyla gecınebilcemızımı sanıyorsun dıyo🤦🏻♀️
bitterdelisi24 Miskin oda kötu bende yasadım ıcın biliyorum para ısteyene para verır araba ısteyene araba verir oda zor😄