bitterdelisi24 SuPerisi0 malesef basına gelmeden anlamıyor insan.. şimdi dıyorum keske zamanında aglasaydım da evlenıp hayatımı karartmasaydım
bitterdelisi24 Deleted09 yapıyo buda ama soylene soylene. cocuk bakmakta ne var herkes bakıyor dıyo mesela aksama kadar napıyosun dıyo:)
Deleted09 bitterdelisi24 al sen bak ben çalışıyım de o zaman anlar belki. Şahsen ben öyle diyorum eşime eşim de ne gerek var diyor konu kapanıyor daha da ses etmiyor.
bitterdelisi24 Deleted09 keske buda öyle olsa . dıyorum ben çalışım ozaman dıyo ogretmen maasıyla gecınebilcemızımı sanıyorsun dıyo🤦🏻♀️
bitterdelisi24 Miskin oda kötu bende yasadım ıcın biliyorum para ısteyene para verır araba ısteyene araba verir oda zor😄
tugce_byr bitterdelisi24 Benimkide öyle hiç bilgisi olmayan konuya bile muhalefet şu niye böyle bu niye şöyle derim adam sus otur yemeğini ye çayını iç napıcan bilmediğin seyleri yok başıma 2. Kaynana sanasın
baldo bitterdelisi24 oda bişemi benimki makineyi 40 derecede çalıstır kısa programa at dedi gecen gün. Bana bak adam dedim bi daha benim işime karısırsan çamasırları sana yıkatırım dedım daha ses seda yok 😀🤭
BirVarBirYok bitterdelisi24 Aff bu aynı ben ve bana yaşattıkları ile cok boğan eşim 😭 Herşeye mualefet aynı kaynana ..!!