Smilingsun bugsbunnyy Ama böylede yaparak sorunu halletmiş olmayacaksın canım. Soğukluk girer aranıza
bugsbunnyy Smilingsun biliyorum ilk defa istemiyorum dedim ona ya değişik oldum bı an soğur mu benden :(
Smilingsun bugsbunnyy 1 defayla bişiy olmaz canım. İlk defa oldugu için öyle hissetmişsin. Eşine istiyorum deme giy geceliğini sokul yanina
bugsbunnyy Smilingsun ya aslında ilk ay hamile kaldım birde çekinme utanma falan vardı ee gittikçe kilo aldım 57 kilodan 80 oldum hiç bir geceliğim olmadı bana şuanda öyle olmuyor alicam ama çekiniyorum alma ya eşim hemen görüyor
Smilingsun bugsbunnyy Yaa neden utanıyorsun ki canım. Eşin yahuu ondan mı utancan.Kendini rahat bırak. Utancından anlamıyordur eşin seni. İyi sinyal vermiyorsundur kesin
Birprensanasi bugsbunnyy neden yanasmadiniz ki nedeni onemli bence bir regl durumu veya aranizda bir sorun yoksa yanlis yapmissin bence
bugsbunnyy Birprensanasi ya ufak bir tartışma geçti aramızda oda çok ufak yani baktım ki yatağı hazırlamış bende istemiyorum dedim senin keyfine bağlı değilim ben ne zaman istersem o zaman olucak dedim arkasını dönüp uyudu 😂
Birprensanasi bugsbunnyy keske biraz surundurseydin canim reddetmeseydin ama olmus artik birkere yapacak bir şey yok birsz cilveles bugun yanasir mutlak😄😁
Snnsnszn bugsbunnyy hahaha aklıma ne geldi eşini reddedince melekler lanet edermiş ya eşimde bak eminmisin geliyolar seni lanetlemeye derdi😁