Smilingsun bugsbunnyy Yaa neden utanıyorsun ki canım. Eşin yahuu ondan mı utancan.Kendini rahat bırak. Utancından anlamıyordur eşin seni. İyi sinyal vermiyorsundur kesin
Birprensanasi bugsbunnyy neden yanasmadiniz ki nedeni onemli bence bir regl durumu veya aranizda bir sorun yoksa yanlis yapmissin bence
bugsbunnyy Birprensanasi ya ufak bir tartışma geçti aramızda oda çok ufak yani baktım ki yatağı hazırlamış bende istemiyorum dedim senin keyfine bağlı değilim ben ne zaman istersem o zaman olucak dedim arkasını dönüp uyudu 😂
Birprensanasi bugsbunnyy keske biraz surundurseydin canim reddetmeseydin ama olmus artik birkere yapacak bir şey yok birsz cilveles bugun yanasir mutlak😄😁
Snnsnszn bugsbunnyy hahaha aklıma ne geldi eşini reddedince melekler lanet edermiş ya eşimde bak eminmisin geliyolar seni lanetlemeye derdi😁
kolpacino bugsbunnyy neden kötü olsun her seferinde olacak diye bir şey yok. Müsaitlik olmaz canın istemez olabilir yani eşinde bazen istemeyebilir hayat bu
CilekliVotka bugsbunnyy Bazen bende istemeyince reddediyorum sürekli sürekli sıkılıyorum ama günah diye biliyorum..🥴
bugsbunnyy CilekliVotka benim dini inancim çok şükür var ama bizelerde günah yani neden onlar isteyince mecburuz biz istemeyince günah oluyor ki
Zeynep_ Oxorza ya bende esimi cok reddediyorum.Gercekten günahmıymış?.Yani esime kalsa hergun iliski olsun ister hatta sabah öğlen alşam her saat ister😑.Ama ben biraz isteksizim.o yüzden çok reddediyorum.
Oxorza Zeynep_ evet canım çok günahmis bi yerde okumuştum eşinin isteğini yerine getirmessen melekler sabaha lanetlerms mi ne bide ben hemen yikanirim iliskiden sonra çok dikkat ederim sizz?☺️
2minikmucize Zeynep_ hayat işte kimine ayda bir kimine hergün🤣ona can mı dayanır hergün kız biz çok yapmayız şükür ikimizdede istekm 0 ans istekli olmayı isterdim Allah vermemiş 🤣🤣🤣
bugsbunnyy papatya_ evet gerçekten yoruluyor ya işe gidiyor akşam geliyor eve bebeğimizle ilgileniyor gündüz ben bakıyorum akşam da o bakıyor vala yatana kadar 😏
Zeynep_ Oxorza ya gerçektenmi..Benim kadar eşini reddeden yoktur herhalde😊.Evet bende hemen yıkanırım iliskiden sonra.Asla duş almadan yatmam.