Escobar sezeryan doğum yaptım ona rağmen genişleme oldu baya bi..Bilmiyorum onu da anlamaya çalışıyorum sanırım yıllar geçsede o anı unutamicam
Çok üzgünüm..
Bence güven kırılacak bir durum yok ortada. Gunahsiz insan var mi ki. Dedikodu yapmak kalp kirmak yalan soylemek de gunah ama cok kez yapiyoruz. Bu da farklı bir gunah. İstemesi cok normal. Saklamayip sizinle paylasmasi da bana cok saglikli geldi. İnsanlarin kafasinda ne degisik fanteziler var bi bilseniz 😅 Bu kadar sorun etmeyin . Elbette onaylamak zorunda ddeğilsiniz. İstemediginiz hicbir seye baskasi istiyor diye evet demeyin. Zorlayip psikolojik siddete donmedigi surece bence hicbir sorun yok bu olayda.
babynative kegel egzersizi deneyin
babynative sen kendini kötü hissetmişin bence sen istediğin için degılde sırf esın istiyor diye kabul etmişin ama hiç kafana takma istemiyorsanda bunu dile getir benim eşimde bunu teklif ettiğinde ilk kez bende kendimi cok kötü hissetmiştim ama her erkek istiyor sanırım gunah ve bız ne tepki veririz diye cesaret edemiyolar yapmaya o yuzden sende istemediğin bişeyse hiç kendini zorlama farklı fantazilerle yola devam edın nasılki penis boyudur kalınlıgıdır bize farketmiyorsa onlarda darlıgını takmasınlar bi zahmet
babynative sağlam bi sürpriz yapıp gönlünü almazsa zor bu iş herkes hata yapabilir önemli olan tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamamak
Önceden Doktoruna doğum bitince daraltmasini söyleseydin keşke.. erkekler için vajina genişlendikce, ilişkinin verdiği hazz azalıyor.. bence kadinlar içinde öyle ama çok dar olunca da canımız yana biliyor ama çok genişten iyidir..ben eşinizi anlıyorum aslında, böyle birşey istemesi normal bence..siz şöyle düşünün, aslinda ters ilişki istemiyor, sadece dar bir yere girmek istiyor..(çünkü onlar öyle daha rahatlıyor bence).. siz hiç üzülmeyin, sadece farkina varin.. okudum yazdiklarinizi, cinsel olarak da aktif kişilersiniz..Önerim: maddi durumunuz iyiyse, küçük bir operasyon yaptira bilirsiniz..:)
Deleted10 evet dediğiniz gibi ama diyorum ya bu bizim kırmızı çizgimizdi😅 her ne kadar söylemesekte öyleydi..Bugün ilişki yaşadık tekrar yeltendi direk hayır hayır dedim zorlamadı.Bu genişlemeye çözüm bulmam lazım biran evvel yoksa ilişkimiz iyiye gitmeyecek..
Ceren1234 ya genişlik benim içinde problem gün geçtikçe aldığım zevk his azalıyor.Niye böyle oldu anlamıyorum normal doğum da yapmadım
babynative iki sezaryen doğum yaptım ikisinde de çok daraldı acıyor ilk 5 dk 😫 direk daralttirin krem vs kalıcı çözüm değil.
babynative zamanla düzeliyor dogumdan sonra benimde sıkıntılıydı kegel egzersizinin cok faydasını gördüm belki kilo vermemde işe yaramıştır bilemicem ama o genişlik kayboldu mühim olan ordaki kasları aktif tut ilişki esnasında bile faydasını görürsün bence takma kafana
babynative canım bu un için eşinle konuş ve vakinoplasti dene. Tekrar daraldığında aklından çıkacaktır eşininde ☺️
Anjeli96 normal doğum yapsaydım mutlaka dokturuma söylicektim zaten ama sezeryan oldu..Yorumunuz biraz daha içimi rahatlattı başta çok fazla üzülmüştüm..Ameliyat için maddi durumumuz pek yok açıkçası mucize çubuk diye bişey gördüm burda ondan sipariş ettim inşallah işe yarar
Aurora bende şans olsa zaten..🤦🏻♀️ Annem 47 yaşında geçen bu konu geçti aramızda 10-15 gün ilişki yaşamıyım gene dar oluyo dedi 2 senelik evli olan ben..genişlemiş vajinam…
Ceren1234 doğumdan sonra 26 kilo verdim 60/61 kilo filanım şuan.Keğel egzersizini anca aklıma geldikçe yapıyorum ilişki esnasında yapmaya çalışıyorum ama.Siz ne kadar süre yaptınız
Eliggeci o nedir ilk defa duyuyorum
babynative dogumdan sonra devamlı yapıyorum
babynative eşinde sende bu durumdan rahatsizsan ameliyatla vajinadaraltma ameliyatı ol canım ama çok genisliyecegini sanmıyorum ben iki çocuk doğurdum hala aynı benim 40 günden sonra toparlandı
- Düzenlendi
babynative günah olduğunu bilerek yapanlara diyecek söz bulamıyorum dini yönden helal haram bilseydi İnan yapmazdı peki siz neden izin verdiniz ki bizde ben uyarırım yani kırmızı çizgim ters ilişki Allah yaşatmasın tavrızı koyun taviz vermeyin
[silindi]
pina aynen aklima direk o çocuklar geldi eşim de çok korktu nasil bi transa yaşadım anlatamam gece oglumla yattım allahim evlatlarımızı korusun 🤦♀️😕
babynative hiç öyle düşünmeyin. Doğumdan sonraki genişlik yüzünden o an olabiliyor böyle şeyler. Anlık yani. Gün içinde söylesen Allah korusun modunda olur eminim. Ben de sizinle aynı durumdayım. Ama birdogum daha yapıp doktora söylemeyi düşünüyorum. Çünkü o dikiş acısına bir daha dayanamam küçücük bebeğime de bakamam