Kızlar iki aydır koku alamıyorum hafif bi grip geçirdim koku alma duyumu mu kaybettiim ya hiç böyle bi şey başınıza geldümii 😩
İki aydır koku alamıyorum😢
Bende de tat ve koku gitmişti 1aydan fazla yavaş yavaş düzeldi ama
Glr_09 Merhaba canım
RABBİM yardımcı olsun🤲
Covid olmuşsun belki
Smilingsun yani hiç belirt yokra ateş falaan o zaman mı covidden kaldı acaba kalıcı olurmu ya
incilikaftan Korona mı olmuştun ?
Glr_09 Hayır canım.Korkma bende covid olmuştum 1 ay sonra tat koku geri geldi.
Sürekli bişiyleri kokla geçecek
Smilingsun ben korona olmadım kı test yapmadım yani burun akıntım hapşırık varsı off yaa
Glr_09 Test yapmamışsın canım nerden bilesin.
Ama bu kadar uzun olması ne bileyim aklıma o geldi
Glr_09 13 Ağustosta covid geçirdim. Çok keskin tat koku duyusuna sahiptim. Bir ay kokusuz bir dünyada yaşadım resmen çamaşır suyunun, kireç çözücünün, çöpün hiç bir şeyin kokusunu alamıyordum. Kokluyordum derince burnumun direği sızlıyordu ama koku yok. Her dakika bebeğimin bezini kontrol ediyordum koku alamadığım için. Cam kapı hep açıktı evimin nasıl koktuğundan haberim yoktu çünkü havasızsa anlamam havalansın diye. Daha yeni yeni geliyor koku, kızımın mis kokusunu çok yaklaşınca anca alabiliyorum. Ama eski hassasiyet gitti, hala bazı kokuları alamıyorum. İki ay olmuş.. Tamamen eski halime dönemeyeceğimi hissediyorum 😕
zarifhanim çok zor ya anlamadım benfe bi kereden gitti
Glr_09 Koku egzersizleri deneseniz. Her gün bir kaç dakika limon, kahve gibi kokuları koklamak. Birde ikizimde covid sonrası koku kaybı yaşadı, ozon yağını bir damla burnuna damlatıyordu. Ağır bir kokusu varmış annem odasının ve tüm evin ozon yağı koktuğunu söylüyordu 😄 ama o zaten alamadığı için kullandı. Faydasını gördü. Deneyebilirsiniz
Glr_09 inanmıyorum aynısı bende yaşadım iki hafta oldu hala koku alamiyorum napacagimi şaşirdim birden bire gitti
Glr_09 hayır gripp
bugsbunnyy hastalık grip sonrasımı oldu
İnstagram’da @glutensizdunyacom hesabında tam olarak koku almayla ilgili post açtı. Story’lerinde paylaştı. Bakabilirsiniz çok insana faydası olmuş. Deneyin bi 🌸
Glr_09 evet gribi sadece bir gün yaşadım sonrası iyileştim hala koku yok yani oda iyileştikten sonra bı fark ettim ki koku almiyorum
Bisaniye aynısını bire bir yaptım olmadı 🤔
bugsbunnyy İnanın ve tekrar yapın 🌸