Sayqa inşaaalllahh ❤️ Rabbim isteyen herkese versin inşallh 🌸

Sny Amin🙏RAbbim isteyen herkese versin . Hic kimsenin kucanı boş bırakmasın🙏

Sny çok teşekür ederim canım 😘

• Nigu bunu yanıtladı.

Sayqa belirtiler var idi hansi belirtiler?

Sayqa Hayırlısı olsun iki çizgi çıktıysa zaten kesin ama yinede kan testi yap için rahat olsun 🙏👼🏻

Nigu yemey bişirende nese ögümey tutdu amma sağ yumurtalıqım sol yumurtalıqım dewet sancırdı . Seherler biraz bulantım olurdu amma ele bilirdim soyuq olub bide üreyim alça isdedi😀

Songul çok saol canım aynen kan testini bu gun verdim emin olmadan sevinmek isdemiyorum😀Halada emin diyilim😂Biliyomusun

bir sorum olcak kulandığım haplardan ola bilirmi ikinci çizginin çıkması

Sayqa bendede 2. Çizgi silikti hamileydim şimdi bebişim var inşallah sende hamilesindir yeniyse silik çıkabiliyor

Çok saolun Allah korusun bebeyiniz🙏

Sayqa Salam Canim. In we Allah hamilesen. Allah sevindirsin Seni ve uwaq isteyen Her bir Kesi Mende onlarin icinde

Sayqa hamilesen baci Sen. Ne vaxt xestelenmeli idin ? Nece gun Kecib menustirasiyadan ?

Sayqa rahat ol canım Pozitif ☺️👼🏻

Aygun-Azeri Salam can necesen? Sabah xqnin cavabın alacam inşAllah he bu gün ağrım çox oldub. Can yemey bişirirdim yemeyin iyi nese mene ögümey getirdi mensden qabaq idi 😊2 qalmişdı

Aygun-Azeri inşAllah Allah qoysa olacaq narahat olma gözel Rebbim seni burda olan her kesi sevindirsin.🙏