Adetin düzenlimi? Ben hiç test kulanmadım

• Sny bunu yanıtladı.

Sny doktor bana 10-15 gun arasi iliski demisti adetinin 1. Gununden itibaren say 10 gunden itibaren basla yapamya hatta adetin bittikden 3-4 gun sonra yap ben oyle yapiyorum

• Sny bunu yanıtladı.

bende bu ay kallandim bıraktım silik cikti tam cizgi cikmadi bıraktım diger ay tekrar beslicam

• Nft bunu yanıtladı.

Gamzeegal 7 gün kaldı adetime ama hala yok her gün yapıyorum neden olduğunu . Kan tahlili yaptı doktor bir şey Yok her şey normal dedi zaten yurtdışında yaşıyorum burda ki doktorlar bir tuhaf zaten

Gamzeegal adet olana kadar devam edecem hatta çıkana kadar neden böyle oluyor hiç anlamıyorum

Sny akıntınızdan da takip edebilirsiniz en garanti öyle aslında🙂👍🏻Hamıle kalmak ıstedıgım donemde bu işlerde uzman olmuştum desem 😂akıntınız yumurta akı gıbı gelmeye baslayınca yumurtlama yaklastı ,demek,yakınlaşmakta fayda var,yumurtlama (yumurtanın catladıgı gun yanı)gununuzde ağrınız olabılır,bnm catlarken siddetli ağrım olur mesela,genelde 12-16gunler arasıdır,bazen 18.gune kadar cıkar bazı bayanların

Sny yok gösterirdi benim ama onunda yapılma teknıklerı var mesela saat 3gbi yapıcaksın gunduz ,hormonun en yuksek oldugu saat ve 3saat falan hıc su ıcmıyordum🙂seyrelmesın idrar diye,ozaman cok net cıkıyor

Mugesahra32 ama ben çok fazla yerde okudum sabah yapılması gerekiyor ilk idrarınla diye bende o yüzden sabah yapıyordum 😞😞😞.
              Sana çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oluyorsun 😘😘🌺

adm, başlığı Yumurtlama olarak değiştirdi.
              5 gün sonra

Sny 10-15 gunleri yani 10.11.12.13.14.15 bu gunleri degerlendir

8 gün sonra

belma bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor bence düzenli devam edin ben ovulasyon testiyle ilk denemde gebe kaldım

Sny nerden nasıl bakıcam ona bu adet sonrasında takvımde yumurtlama gunlerını gosteren takvımı mı dıyorsunuz acaba

Meryemtura eğer Türkiye’de yaşıyorsanız instagramda bi sayfa var @birgebeningünlüğü ovulasyon testi satıyor ve takibini yapıyor size çok yardımcı olacağından Emin’im ben onun sayesinde ilk ovulasyon testi denemesinde gebe kaldım🙏🙏programlardaki günler yumurtlama günlerini doğru göstermiyor ben 1 buçuk yılımı kaybettim programa bakarak 😞

Meryemtura burda doğru göstermiyor internetten satın alabilirsin oluvasyon testi olarak adetinden sonda başlıyorsun günlük olarak idrarınla yapıyorsun aksatmadan yumurtalama gününü gösteriyor bu şekilde de hamile kalma şansın artıyor canım yurtdışında yaşıyorsan da dm yada ROSSMANN da satılıyor

Nft sevindim senin adına canim bende bunay adet oldum biter bitmez baslicam bakalım belki tutar

• Nft bunu yanıtladı.