Marryy hayırlı sağlıklı bir şekilde hamile kalırız inşallah 🤲 ☘️

Marryy yalnız üstüne görme değil bu bildiğim kadariyla yerleşme kanaması dedikleri şey ikinizin de yaşadığı

Patmem üstüne görme diye bir şey yoktur üstüne görme dediğiniz gebelikte kanama olmasıdır ve risklidir 4-5. Haftalarda hafif kahverengimsi lekeler gelebilir sadece o da 2-3 gün sürer en fazla yerleşme kanaması olarak adlandırılır

Turuncu Üstüne görme; regl döneminden 2-5 gün önce başlayarak leke şeklinde pembe ya da kahverengi tonlarda olan kanamalardır. Hamilelikte üstüne görmenin bilimsel adı da yerleşme kanaması olarak bilinir. Bu terim halk arasında üstüne görme olarak kullanılır.

Patmem hamile oldugumu biliodum cnm ama her ay oluyodu kanamam dr swbwbini bulamadi üzerine görüyo dedi annemler 5 ay dan sonra kesildi

hazanmevsimi24 Zaten bilimsel olarak ne adı var nede tabiri o yüzden bir açıklama yapamıyorlar maalesef ama olanlar oluyor işte benim de çok tuhafıma gidiyor 🤷

Marryy aa bilmiyordum teşekkürler 🙂 normal adet kanaması gibi olanlar var o farklı bir şey o zaman

Patmem sanırım üstüne görmenin rekoru bendedir 16 hflık gebeliğe kadar adet oldum öğrenmesem ilaçla kesmeseler sanırım doğurana kadar olacaktım 😂 sonuç minnak kızım şu an mışıl mışıl uyuyor benimde bi oğlum var çok şükür kızımda oldu yeter bana tattım iki duyguyuda rabbim sanada olmayanlarada tattırsın 😘

Patmem aynn öyle canim her kan görmemde aglayarak hast koşuodum bebegimi kaybettigimi düşünüodum cok şükür olmadi

Lagosiyawo yaaaa inşallah inşallah çok istiyorum hayırlısı sağlıklı bir kız evladım olsun o kadar özeniyorum ki kız kıyafetlerine yaptıkları cilvelere anlatamam 🥺🥺

hazanmevsimi24 evet oda bir yandan kötü tabiiki hiç öyle düşünmemiştim sayende aydınlandim teşekkür ederim 😊 hiç kimsede belirti yokmuydu ya nasıl aklınıza geldi de test yaptıniz acaba sonuçta hastalanmistiniz :(

12 gün sonra

Patmem ben üstüne görmüştüm ilk gebeliğim de adete benziyor birebir.. Ama adet cok kirmizi olmadi benimki şahsen hafif açık pembemsi ve 3-4 gün sürmüştü bir damla sekilde geliyordu bir ped dahi dolmuyordu. Hic aklima gelmezdi hamilelik öğrenince jeton dustu üstüne gördüğüm