incilikaftan Trendyol basın sağolsun kuzum, giden geri gelmiyor diye bir tabir vardır. Babanızın arkasından yapacağinız ve isteyecegim şey her zaman dimdik ve güçlü olmak olsun🙏🏼♥️
Trendyol incilikaftan cok tsk ederm.40 gundur bitik durumdaym.arkadsm burayi soyledi kafan dagilir bisylr oku dedi ama hala ayniyim 😢
incilikaftan Trendyol alışana kadar böyle his devam edicek, kendini kontrol et ve kendine her zaman güçlü olduğunu hatırlatt
Arasemir11 incilikaftan bu Kemal Sunal’ın filmi vardı sürekli kazıp ses cıkardı bn öyle yapsam burdan atılırım kesin 😂ama çok isterim yaaa
Yagmurtekiin incilikaftan ay ne güzel Allah’ım maşallah 🤦🏻♀️ 5 bitmek üzere ama tam 1 buçuk aydır hep böyleyiz gece 3 4 bazen 5 uyumuyor. Diş ve atak dönemi bir araya geldi mahvoldum 🤷🏻♀️
incilikaftan Yagmurtekiin gece-gundüz ayırt edebiliyorsa uyuması lazım bizde de diş sorunu var patlamadı ama belli oluyor. 🤦🏻♀️
incilikaftan Arasemir11 benim bir akrabamin başına geldi satın aldığı evin altında gömü vardı evi de tarihi evlerin yakınında olduğu için kazdırıp alamadi 😁😁😁 ordaki olan neyse duruyor hâlâ
Kahvehatunu incilikaftan Ya da eşim il dışında iş bulsa kaynanadan ne kadar uzak o kadar mutlu olurum 🙄
Cikolataligofret incilikaftan uzaylilarin gercek olmadigi kanitlansa cok mutlu olurum sürekli gokyüzüne bakip beni ne zaman almaya gelicekler demekten çok yoruldum bekletiyorlar 😂😂🤪
Arasemir11 incilikaftan ciddimisin aaaa keşke bn orda olsaydım bir şekilde alırdım 😂eşim hep diyor nerden gelir bu altın sevdası seni altınlara gömücem Bnde diyorum sen bnm dirimi altınlara gömmüyon ölümü nasıl gömecen 😂benm altınlarım da war seviyorum ama takamıyrm öyle bsey de war. Hep olsn istiyorum
Yagmurtekiin incilikaftan eveet ediyor, 2 aylıktı gece gündüz ayrımı yaptığı zaman ve o kadar güzel ve dakik bir uyku sistemi vardı ki ama nolduysa şu atak dönemi ve diş mahvetti bizi ,🤷🏻♀️ bizimkide baya belirginleşti hem de köpek dişleri ama henüz patlamadı