Arasemir11 incilikaftan bu Kemal Sunal’ın filmi vardı sürekli kazıp ses cıkardı bn öyle yapsam burdan atılırım kesin 😂ama çok isterim yaaa
incilikaftan Trendyol alışana kadar böyle his devam edicek, kendini kontrol et ve kendine her zaman güçlü olduğunu hatırlatt
Yagmurtekiin incilikaftan ay ne güzel Allah’ım maşallah 🤦🏻♀️ 5 bitmek üzere ama tam 1 buçuk aydır hep böyleyiz gece 3 4 bazen 5 uyumuyor. Diş ve atak dönemi bir araya geldi mahvoldum 🤷🏻♀️
incilikaftan Yagmurtekiin gece-gundüz ayırt edebiliyorsa uyuması lazım bizde de diş sorunu var patlamadı ama belli oluyor. 🤦🏻♀️
incilikaftan Arasemir11 benim bir akrabamin başına geldi satın aldığı evin altında gömü vardı evi de tarihi evlerin yakınında olduğu için kazdırıp alamadi 😁😁😁 ordaki olan neyse duruyor hâlâ
Kahvehatunu incilikaftan Ya da eşim il dışında iş bulsa kaynanadan ne kadar uzak o kadar mutlu olurum 🙄
Cikolataligofret incilikaftan uzaylilarin gercek olmadigi kanitlansa cok mutlu olurum sürekli gokyüzüne bakip beni ne zaman almaya gelicekler demekten çok yoruldum bekletiyorlar 😂😂🤪
Arasemir11 incilikaftan ciddimisin aaaa keşke bn orda olsaydım bir şekilde alırdım 😂eşim hep diyor nerden gelir bu altın sevdası seni altınlara gömücem Bnde diyorum sen bnm dirimi altınlara gömmüyon ölümü nasıl gömecen 😂benm altınlarım da war seviyorum ama takamıyrm öyle bsey de war. Hep olsn istiyorum
Yagmurtekiin incilikaftan eveet ediyor, 2 aylıktı gece gündüz ayrımı yaptığı zaman ve o kadar güzel ve dakik bir uyku sistemi vardı ki ama nolduysa şu atak dönemi ve diş mahvetti bizi ,🤷🏻♀️ bizimkide baya belirginleşti hem de köpek dişleri ama henüz patlamadı
incilikaftan SuPerisi0 bebekten bebege5 farklılık gösterebilir 😊 benim ki 3.ayda bir düzene alıştı bakalım diş zamani bizi.ne bekliyor
Yokartikk Sananebesalak vayy cabuk taktik ver nasıl ikna ettin😂 hayırlı olsun güle güle.kulaan canim🙏