Nietzsche SuPerisi0 bu tarifi gördüm biraz tereddütte kaldım. İçinde yumurta olmadığı için yine parçalanır gibi geldi . Hamuru güzel tutuyor mu ?
SuPerisi0 Nietzsche Yumurtayla daha güzel daha esnek oluyo hamuru istedigin sekli verebilirsin. Ben yuumurta sevmedigim icin koymuyorum. [upl-image-preview url=//i.imgur.com/aSQ5d0d.jpeg] Böyle yapıp buzluğa atmıştım bak canim
SuPerisi0 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/YnlKKhl.jpeg] Yillarcada bu tarifi yaptım hep buda güzel ici yumusak dışı kıtır. Buda güzel tek püf noktasi hamurunun güzel olmasi icin margarini oda sicakliginda bekletip yogurcaksin öyle esnek güzel hamur olur
Nietzsche SuPerisi0 tarifler birbirine benziyor . Birini seçip yapayım. Güzel gözüküyorlar seninkiler . İnşallah bu sefer olur😂
Titizkiz SuPerisi0 turta içinde aynı tarif kullanılır mı acaba bilginiz var mı? Birde margarin içinde kokuyor mu bir kere margarinli kurabiye yaptım aşırı kokusunu hissettik ondan beri cesaret edemiyorum ben. Hep tereyağlı yaparım yapmak istiyorum ama tereyagim kalmamış 😔
TombulHatun SuPerisi0 @Nietzsche Nefis yemek tariflerinden almıştm bunu bende bu tarifle yaparım yumurta koymam ununu göz kararı ayarlarım çok güzel olur
Cikolataligofret Nietzsche tamamda tursu suyu kadar katmicaksin koku felan yok tabiki butun kurabiyelere konulur san saniyormusunki disardan yediklerinde yok🤦♀️ sivi malzemelerini karistirdiginde 2 veya 3 damla sirke ekle sana hayatimin püf noktasini verdim🤭 bir koşu marketten alda gel 😂
TombulHatun Nietzsche evet limon kabuklu olan tarif. Nefis yemek tariflerine de bak canm hem videolu her tarifi tutar. Ama ununu mutlaka göz kararı ayarla un markadan markaya değişiyor. Bir kere tarife göre yaptm unu hamuru toplayamadm parçalandı yoğurt filan ekledim tuttu bir şekilde 😀
Cikolataligofret Nietzsche markete git gitt guzel bi kurabiye yapmak istiyorsan beni dinle bak yemek benden sorulur🤭
SuPerisi0 Nietzsche ikiside garanti tarif. Yumurta koy mutlaka sen😊 bugun ilk attigimi yap o bitince bikac gün sonra 2.attigimi yap gitsin😁😁
Nietzsche SuPerisi0çok teşekkür ederim parçalanmadı ,pişiyor şuan . Baya da büyüdüler fırında😊 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/mTVlkqK.jpeg]
Nietzsche Akrep bu da çok güzel görünüyor canım teşekkür ederim ama ben klasik olandan arıyorum ya ,çok seviyorum onu 😊
Nietzsche Cikolataligofret bak bir sürü tarif geldi hiçbirinde sirke yok ama güzel oluyormuş😂hiç çıkıp markete gidemem