Nietzsche Akrep bu da çok güzel görünüyor canım teşekkür ederim ama ben klasik olandan arıyorum ya ,çok seviyorum onu 😊
Cikolataligofret Nietzsche markete git gitt guzel bi kurabiye yapmak istiyorsan beni dinle bak yemek benden sorulur🤭
Nietzsche Cikolataligofret bak bir sürü tarif geldi hiçbirinde sirke yok ama güzel oluyormuş😂hiç çıkıp markete gidemem
SuPerisi0 Nietzsche sirke tartistiginiza gülüyorum kiz bikac damlanin kokusu olmuyo sen evde yok diyon oda git bakkaldan al diyo illa🤣🤣🤣cok cok tatlisiniz🥰🥰♥️♥️
Nietzsche SuPerisi0 😂😂😂cidden evlendiğimden beri almadım eve , 1 damla da olsa koyasım gelmiyor napim😂
SuPerisi0 Nietzsche Aaa ben hic eksik etmem cocugun camasirlarina yumusatici olarak kullaniyorum mikropta kiriyo ya. Evin temizligine yesillikleri yikamaya kullanirim hep
TombulHatun Nietzsche Elif atalar https://www.nefisyemektarifleri.com/video/elmali-kurabiye-nasil-yapilir/
Esmerkiz SuPerisi0 ay bende cok kullanırım yerleri temizlerim tuvalet banyo , camaşır bulaşık makinalarınada koyyorum , şifa dır.