Nietzsche Akrep bu da çok güzel görünüyor canım teşekkür ederim ama ben klasik olandan arıyorum ya ,çok seviyorum onu 😊
Nietzsche Cikolataligofret bak bir sürü tarif geldi hiçbirinde sirke yok ama güzel oluyormuş😂hiç çıkıp markete gidemem
SuPerisi0 Nietzsche sirke tartistiginiza gülüyorum kiz bikac damlanin kokusu olmuyo sen evde yok diyon oda git bakkaldan al diyo illa🤣🤣🤣cok cok tatlisiniz🥰🥰♥️♥️
Nietzsche SuPerisi0 😂😂😂cidden evlendiğimden beri almadım eve , 1 damla da olsa koyasım gelmiyor napim😂
SuPerisi0 Nietzsche Aaa ben hic eksik etmem cocugun camasirlarina yumusatici olarak kullaniyorum mikropta kiriyo ya. Evin temizligine yesillikleri yikamaya kullanirim hep
TombulHatun Nietzsche Elif atalar https://www.nefisyemektarifleri.com/video/elmali-kurabiye-nasil-yapilir/
Esmerkiz SuPerisi0 ay bende cok kullanırım yerleri temizlerim tuvalet banyo , camaşır bulaşık makinalarınada koyyorum , şifa dır.
Nietzsche Lolitom aaa çok güzelmiş beğendim. Yazar mısın tarifi . Şimdi yapamam arkadaşın verdiği tarife başladım ama sonra deneyeyim
Lolitom Nietzsche Benim yaptığım tarif bu çok lezzetli oluyor yapmaya başladığımdan beri evden bir gün eksik olmuyor ailece çok seviyoruz şimdiden afiyet olsun 🤗