Met Polyanna81 haha aynen yapacak bisey yok pire için yorgan yakılmaz demi ne iliskiler var şükür bugüne
babynative Mutlu_annee ereksiyon halindeyken tuvaletlerini nasıl yapıyolar ya yaptıklarında nasıl boşalmıyolar çok ilginç
Yasak_elma babynative Onu bende merak ediyorum eşim bazen sabah uyandığında kücük tuvaleti geldiğinde ereksiyon oluyo koşa koşa tuvalete gidiyo bende gülmekten alamıyorum kendimi🤭ve düşünüyorum acaba alet havadayken nasıl işiyor diye birde ayakta işiyor😳
Sessizgbibiri JartiyerliKedi baya oluyo bir keresinde ilişki sırasında eşim kulağımın arkasını öpüp durdu ama devamlı öpüyo hem huylanmıştım hem öpecek baska yermi bulamadın neden oraya takıldın kaldın dedim gülmüştük ondan snra bidaha kulaklarımı rahatsız etmedi😅😅
Findukkk Ben çok gıdıklanırım neredeyse tüm vücudumdan eşim bacaklarıma belime elini sürdüğü an çok gülüyorum o da benim Halime gülüyor 😂
Yasak_elma Nietzsche Siz nasıl geri o moda giriyorsunuz ben olsam asla o moda tekrar giremen konsantirasyonum bozulur isteğim kacar eşimde aynı şekilde .oneymiş öyle😂
Error404found Boşaldıktan sonr penisin küçülmesi çok komik oluyor ikimizde buna gülüyoruz. ne oldu az önce aslan parçasıydı diyorum asdfgjjkk
Ozge49595 Momyy kopek pozisyonu bi diğer adıyla böyle cömüyorsun ayakların üzerinde popisni birazcık yukarı kaldırıyorsun belini dümdüz yatiriyorsun umarım anlatabilmisimdir