• +18
  • İlişki sırasında en çok güldüğünüz şey

Polyanna81 bakalım ben de ne olacak istekli değilim hamilelikten oncede oyledydi wmw istek olsun isterim çok problem oluyor benim bu halim

Met bence bu kadınlarda olan isteksizlik tamamen erkeklerden kaynaklı bir sorun olarak düşünüyorum ben çünkü onlar hemen etkilenebilen varlıklar bizim ise biraz uğraş sonrası zevk alabilmemiz mümkün ama erkekler sadece kendini düşünüp 2 dakkada isini halledip çekip gidiyorsa kusura bakmasınlar isteksizlik bunlar yüzüne oluşuyor bizde sonra saf gibi kalıyoruz zamanla sanki bu bizim suçumuz gibi hissediyoruz benimsemişiz artık ama bence bu böyle eşler biraz daha ateşli ve uzun süren bi ilişki yasatsalar inanki kadinin isteksiz olması bence imkansız 😏🙏

• Met bunu yanıtladı.
    • Met bunu beğendi.

Polyanna81 yok ya aslında ben biraz tenciyim uyusmuyor tenim onunla eski hayatıma baktığım zaman cinsel gudulerim had safadaydi bana sormadan bitiremez ben bitir derim bazen uzun oluyor ama çok detaylara takiliyorum iliski esnasında dalip gidiyorum sonra bi sknti çöküyor 😂 falan filan şimdi hamileyim pek iliski yaşamıyoruz gittiği yere kadar bazen cinsellik yüzünden cok tartıştık onda aşırı istek bende az olunca evlilik zor ya derdi hiç bitmiyor 😂ama sende senin istegine doğru yonlendir az az bazı okuzler anlamaz ama umarım senin ki öyle degildir

Met az çok idare ediyoruz işte napalim yuvarlanıp gidiyoruz🤣🤣😂

• Met bunu yanıtladı.

Sedaa çok güldüm ya 🌺 ben de olsam gülerim kesin , ama anlatış tarzınız esprili geldi 😂

Tam ben gelirken kelebeğim demesi 😂

Polyanna81 haha aynen yapacak bisey yok pire için yorgan yakılmaz demi ne iliskiler var şükür bugüne

Mutlu_annee ereksiyon halindeyken tuvaletlerini nasıl yapıyolar ya yaptıklarında nasıl boşalmıyolar çok ilginç