Nietzsche artık sıkılıyorum bazen ya bitir ya mola ver ama hasretiz aylardır şu lohusalığın bitmesini 9/10 gözle falan bekliyoruz 😂
İlişki sırasında en çok güldüğünüz şey
Lagosiyawo yaaa senin lohusalık vardı bir de 🤭bence keyfini çıkar . Ben aşırı bunalıyorum. Düşünsene bitsin diye 4 gözle bekliyorsun adam molaya çıkıyor😂
Nietzsche Oluyor ama biraz ara verince yarım saatte bitiyor hep öyle olsa yeterli olacak. Ee hep ara da veremezsin. 2 günde bir oluncada böyle uzuyor işte bazen ikinci posta niyetine giriyor ölü taklidi yapıyorum acır belki diye ahhajajajskss Bazen cidden hevesim kaçıyor düğmem olsa bayıltırım kendimi 😂
JartiyerliKedi Biz bikeresinde iyi odaklanmışız tam o esnada yataktan küt diye bir düştüm kahkaha atıyorum eşimde gülüyor bir yandanda iyi misin dedi aynen yerde çok iyiyim dedim 😂😂 her zaman aklıma gelir bak düşürme beni derim iyiki bi düştün aşkım diyor 😅
Nietzsche bende bunalırdım ama ciddi ciddi özledimmm
Nietzsche süre ver süre merak ettim hahajaj
JartiyerliKedi sağol canım😄
Lagosiyawo Allah kavuştursun🤭
Polyanna81 boşver boşver😂
JartiyerliKedi bizimde bikere tam ilişkinin ortasında iyice hararetlenmisiz eşim bir anda durdu ne oldu dediğimde çok sıkıştım deyip tuvalete koştu 🤣😂
Akrep ben dicektim şimdi size buldunuz da bunamayın bacılar. Bizimki hafta da 1 on günde 1 oluyor genelde bazen çok uzun sürüyor bazen kısa. İkiside ayrı bayıyor. 2 günde bir yarım saat ideal ama nerdeeeeee
- Düzenlendi
Tecrubekonusuyor iki ucu kakalı değnek gibi bişey 🥲
Akrep yes beybi ❤️
Nietzsche kaç saat olabilir ya sabahlar olmasinmi diyorsun hababaja
- Düzenlendi
Polyanna81 çoğu zaman sabah ezanıyla yatıyoruz🤦♀️ tabi bizimki molalı 😂
Nietzsche bu enerjinin formülü lazım bana bu gece çocuğu uyuttuktan sonra denemem lazım bizim 2 3 saat oluyorda 🤣