• +18
  • İlişki sırasında en çok güldüğünüz şey

Nietzsche artık sıkılıyorum bazen ya bitir ya mola ver ama hasretiz aylardır şu lohusalığın bitmesini 9/10 gözle falan bekliyoruz 😂

Nietzsche Bunları artık sorun etmemeye başladık inanırmısın 😂 bazen ihtiyaç bile duyuyoruz artık, reklam arası gibi düşün. Dışardan içecek alıyoruz ya , ara verince içeriz diyoruz 😂😂 yaşam rutinimiz olmuş yani

Akrep keşke süreyi kısaltmayı rutin haline getirseler 😂😂 öyle bitir deyince de gelmiyor . Bak sus kaçarsa daha 1 saat sürer diyor 😂 ben bazen aşırı soğuyorum ilişkiden,sende olmuyor mu ya

Nietzsche Oluyor ama biraz ara verince yarım saatte bitiyor hep öyle olsa yeterli olacak. Ee hep ara da veremezsin. 2 günde bir oluncada böyle uzuyor işte bazen ikinci posta niyetine giriyor ölü taklidi yapıyorum acır belki diye ahhajajajskss Bazen cidden hevesim kaçıyor düğmem olsa bayıltırım kendimi 😂

JartiyerliKedi Biz bikeresinde iyi odaklanmışız tam o esnada yataktan küt diye bir düştüm kahkaha atıyorum eşimde gülüyor bir yandanda iyi misin dedi aynen yerde çok iyiyim dedim 😂😂 her zaman aklıma gelir bak düşürme beni derim iyiki bi düştün aşkım diyor 😅

Akrep ben dicektim şimdi size buldunuz da bunamayın bacılar. Bizimki hafta da 1 on günde 1 oluyor genelde bazen çok uzun sürüyor bazen kısa. İkiside ayrı bayıyor. 2 günde bir yarım saat ideal ama nerdeeeeee