Nietzsche TombulHatun Bebeğimiz var akşam uyudumu gece kalkmıyor 15 aylık . Sırrımız yok ,kocam tuhaf😂bana kalsa ben uyurum
TombulHatun Nietzsche ah can kurban öyle bebeğe be. büyüse uyur belki bizimkide şöyle sabaha kadar denemek isterim merak ettim valla dinlene dinlene 😄 😄 😄
Nietzsche TombulHatun büyüyünce uyur ya ,gece beslenmesini bırakıyorlar . Tabi merak için denenir de sürekli sürekli insanı sıkıyor. Çocuk sabah 8 de uyanıyor ben 3 saatlik uykuyla günü nasıl geçiriyorım görsen. Berbat oluyorum . Hiç önermem o yüzden
TombulHatun Nietzsche dediğin gibi evet insanı çok yorar ya bide bebek. bizde devamlı olamaz zaten ikimizde çalışıyoruz. ama arada bir böyle izin gününde denenebilir. Bizimki daha 7 aylık biraz daha zamanımız var demekki
TombulHatun Nietzsche benim bebe uyanır bide emiyo anca dediğin gibi gece beslenmesi kesilecek öyle deneyecem 😀 Alışmaz heralde ya sigara filanda içmiyo tehdit ederim olmadı ya baktm alışıyo 😃 😃
Tomris Nurfatma35 amann ne biliyim ya aklıma gelşyo işte o an soruyu sorup kurtulmazsam bütün ilişki boyunca odaklanamıyorum hep aklımda o kalıyo😂
MarieLaforet Akrep boyle kaba tabirleri kibarlastirip kullanmak asiri komigime ve tatlima gidiyor ya mesela kaka mesela pipi 😄
1dost Nietzsche Ya özel olmazsa bişey sorucam bu kadar uzun nasıl sürebiliyor bişeymi kullanıyorsunuz acaba çok değişik 😃
Nietzsche 1dost Hayır bir şey kullanmıyoruz,eşim öyle yani kendini tutabiliyor. Hatta bir kaçırdımı gelmek bilmiyor.
JartiyerliKedi 1dost kız napcan ya 1 saat falan sürüyorsa yeter fazlası gına getirir nereye kadar çalkala anam çalkala sanki buğanın üstündesin🤣
ERA_BYK5 😁 hadi bende birtane anlatayim bu sabah eşim ilk defa istekliydi tam işte koyulduk en güzel yerinde çişim geliyor demez mi beni bir gülme tuttu anlatamam 😁😁 hadi kalk üstüme yapma dedim
JartiyerliKedi Redrouge 🤣hahaha bizde yeni evliyken kirada kalıyorduk evdeki çift kişilik yatağı kırdık bianda kendimizi yerde bulduk ortası çökmüştü yatağın eşim tuğla dizmişdi altına anlaşılmasın diye 10 gün içinde hemen terk ettik o evi🤣🤣
1dost JartiyerliKedi Bismillaaaaah 😁 o neydi gııııız Amerikan güreşimi oynuyordunuz nasıl olabilir yaaa 🤣🤣