TombulHatun büyüyünce uyur ya ,gece beslenmesini bırakıyorlar . Tabi merak için denenir de sürekli sürekli insanı sıkıyor. Çocuk sabah 8 de uyanıyor ben 3 saatlik uykuyla günü nasıl geçiriyorım görsen. Berbat oluyorum . Hiç önermem o yüzden
İlişki sırasında en çok güldüğünüz şey
Nietzsche dediğin gibi evet insanı çok yorar ya bide bebek. bizde devamlı olamaz zaten ikimizde çalışıyoruz. ama arada bir böyle izin gününde denenebilir. Bizimki daha 7 aylık biraz daha zamanımız var demekki
TombulHatun haftasonu deneyin değişiklik olur 😂ama alıştırma işte
Nietzsche benim bebe uyanır bide emiyo anca dediğin gibi gece beslenmesi kesilecek öyle deneyecem 😀 Alışmaz heralde ya sigara filanda içmiyo tehdit ederim olmadı ya baktm alışıyo 😃 😃
Noluyohh Ayyy çok güldüm buna kız Allah iyiliğini versin 😂😂
Tomris Kiz napcan sen anasının işin ortasında Allah iyiliğini versin 😂😂
TombulHatun su içmeye gider o da 😂😂😂😂
Nietzsche mutlaka deneyeceğim bebem izin verdiği sürece 😀
Acemiajan puhhahah yaa çok kötü 🤣💨
Akrep boyle kaba tabirleri kibarlastirip kullanmak asiri komigime ve tatlima gidiyor ya mesela kaka mesela pipi 😄
JartiyerliKedi bencede yani bırak sabahlar olmasın boşver hep Onlar mi isticek🤣
1dost iç sesim oldun bacım bnden önce sordun soruyu 🙈🙈
😁 hadi bende birtane anlatayim bu sabah eşim ilk defa istekliydi tam işte koyulduk en güzel yerinde çişim geliyor demez mi beni bir gülme tuttu anlatamam 😁😁 hadi kalk üstüme yapma dedim
Redrouge 🤣hahaha bizde yeni evliyken kirada kalıyorduk evdeki çift kişilik yatağı kırdık bianda kendimizi yerde bulduk ortası çökmüştü yatağın eşim tuğla dizmişdi altına anlaşılmasın diye 10 gün içinde hemen terk ettik o evi🤣🤣
Nurfatma35 Yani 4 yıllık evliyim böyle görünce şaşırıyorum abi ya bizmi yanlış yapıyohh 🤣🤣