efuliimm Nietzsche doktora goturduk sali gunu o söyledi dedim asi yaptirmistik diye doktor o zaman asi tutmamis dedi
bitterdelisi24 efuliimm öyle bi ihtimalmi var ??? ilk defa duydum.. ne demek tutmadı ? biz guvenıp iki doz aşı yaptırdık birde ücretleri cok yuksek. bu ası yapılırken belırttılermi tutar veya tutmaz sans ısı tamamen diye bir acıklama yapıldımı yapılmadı ?? o hastaneye gıder o hasteneyı de doktoruda baslarına yıkardım gercekten bunu yapardım.. ne demek ası tutmadı
Nietzsche bitterdelisi24 bence öyle kafasına göre aşı tutmamış diyemez. Aşı hastalıktan korumuyor ,hafif geçirmesini sağlıyor. Hanımefendiye neye istinaden demiş anlayamadım. Günlerce tedavi için hastanede yatan bebekler var . Evde geçirene hafif diyorlardır bence.
efuliimm bitterdelisi24 yanlış anlaşılmasın Biz ilk dozu yaptırdık 2. Dozu yaptiramadik o an durumumuz yoktu o yüzden tutmamıştır dedi drv2. Doz vurulmadigi icin
Aurora bitterdelisi24 asi 100 de 100 koruma sağlamıyor sadece yakalanırsa bu hastalığa hafif atlatıyor
bitterdelisi24 Nietzsche kesınlıkle böyle bırseymı var neye gore ası tutmadı ? o zaman biz bosunamı aşı yaptırdık nerden bilcez ozaman tuttu tutmadı. bence laf olsun diye söyledi
bitterdelisi24 efuliimm heh öyle de şimdi anlaşıldı dıger türlü sıkıntı çünku ası olupda bu kadar kotı atlatması normal degıl :( cok dikkat et bol bol sıvı tuketsin cok geçmiş olsun
Dolunayy efuliimm Keşke bunu en başta belirtseydin, sabahtan beri düşünüyorum nasıl aşı için tutmaz denir diye .🤦 Çok geçmiş olsun ,Allah şifa versin bebeğinize
Bisaniye bitterdelisi24 Oğlum 1 yaşındayken gayette iki aşısı varken rota oldu. 3 gün yatış verildi. Sayısız ishal, bir bardak su içip 1 litre su kusuyordu sanki. Defalarca serum takıldı iyi oldu eve geldik etki geçince perişan oldu. En son baygındı şehir hastanesine götürdüm özelden fayda görmeyince. 5 gün öyle 3 günde öyle 8 günde ancak toparlandı. Öldürmedi ancak süründürdü😳
Bisaniye bitterdelisi24 Bundan daha kötüsünü düşünemiyorum 🙆🏻♀️ Aşıyı damlatırken de ilk söylediği artık rotadan korkma basit bir ishal gibi olur. Asla öyle olmadı. Rabbim tüm kuzularımızı korusun 🌸
zigoflavya efuliimm Çocuğunuz kreşe falan gidiyor mu? Rota dışkı ile bulaşır. Tuvaletten sonra ellerin yıkanmaması yani. Geçmiş olsun
bitterdelisi24 Bisaniye amin ınsallah genelde zor atlatıyolar kılo kaybı ıstah da azalma baya sorunlar cıkıyor.. allah kımseyi hastalıkla sınamasın🌼
Birmelekannesii Bizim rota aşılarımız tam olmasına rağmen 1 yaşında rota oldu. Hep kusuyordu ishali son gün bikere oldu sadece. 2 gece hastanede kaldık sıvı takviyesi yapıldı, eve geldik. Aşı sayesinde hafif atlattık.
Oylesinegeldim efuliimm merhaba, kesin cozum söylüyorum kızım 10 gündür dediginiz gibiydi, yoğurdun içine biraz nişasta katip yedirin. Ben önyargılı davrandım ama ilaçlardan bile daha iyi etki etti
Lagosiyawo efuliimm benim oğlumda aşılı olmasına rağmen 11 aylıkken oldu rota + domuz gribi aynı anda nasıl kaptıysa artık kakada rota ağızdan alınan örnekte infulanza çıktı mahvolmuştukk tek kelimeyle böyle su gibi ishal tam on gün hastanede yattık sıvı kaybı ölümcül olabilir yada hasar verebilir demişti dr serum desteği ağızdan sıvı desteği bide sakın yemek yemeğe zorlama su meyve suyu özellikle kefir yada ayran içiyosa çok iyi olur demişti öyle gram yemek yemeden sadece sıvı içirerek on gün hastane üç gün de evde ondan sonra atlattık sana tek tavsiyem sadece bol sıvı başka atlatma yolu yok
Aurora efuliimm asi 100 de yüz koruma sağlamıyor bende yaptırdım oğluma ikinci dozu olmadan rota kaptı doktor entorogermina kids önerdi bol bol sıvı tüketimi ve emzirme başka bişi yapmadık zaten bu hastalığın tedavisi yok malesef çok geçmiş olsun kısa zamnda atlatirsiniz umarım