bitterdelisi24 Thessaloniki derler inanırım. tamda bu lafı demıstır hatta bı cocuga bile sahıp cıkamadı. cok var öyle kotu kalpli ınsanlar.. esının yengesı olarak bak bence bu kadar ..
E_heralde Thessaloniki bana gelmemesi için elimden geleni yaparım o davranıştan sonra valla. Bahane edip laflarını surat asar küserdim hatta ,😂😂
Thessaloniki E_heralde artık nezaman arasa dışardayız gidicez vs dicez denge sorunu yasayan ruh hallerini cekemicez daha
Ezelinur Thessaloniki ya biz 4 eltiyiz biriyle aynı apartmanda oturuyorum şuana kadar aynı apartman da oturduğum eltimde dahil kimse böyle saygısızlık yapmadı şükürler olsun insanın karakter seviyesiyle ilgili bir şey eltinizin bayağı düşük seviyedeymiş. Ben olsam Görüşmem bayramdan bayrama…
Thessaloniki Ezelinur böyle dengesizlikler yapıp yapıp şeker hastalıgina bagliyo, esi neden boyle yaptin deyince inandirmis seker hastayim ondan boyleyim ama seker hastaligi karakteri belirlemiyo saygisizliktir bu buda ders oldu bize
E_heralde Thessaloniki umarım dediğiniz gibi yaparsınız. Sinir eden insanlarla uğraşmak kadar sinir bozucu bir şey yok 😂😂 bu de elti olunca ekstra sinir. Şu an ben de eltimle konuşmuyorum 😂😂 kafalar rahat ohhhh be anam
Thessaloniki E_heralde okadar iyi olanlar var kardea gibiler var okadar ozeniyorumki bizede boylesi denk geldi 🙂
E_heralde Thessaloniki buyuk eltimle abla kardeşiz çok şükür. Ama kücüğü tam şeytan. Şimdjye kadar eşimin hatrına bir de kayınvalidemin hatrına tek kelime etmemişum ona ama hakkımda lafları geliyor kulağıma.
Thessaloniki E_heralde bende de 2 tane var biri sehir disinda sessiz sakin abla digeri ömre bedel . Yagmur yagıyo desem bana ördekmi dedin diye ustume sıcrıcak
E_heralde Thessaloniki 😂😂😂😂😂 ay kızım kucağımda uyuyor pık pık guluyorum titriyor 😂😂😂 Allaj guldursun seni
Papatyagelin01 Thessaloniki şahsen ben herkesle mesafeliyim fazla değer verince ben üzülüyorum en iyisi böyle siz o kadar emek vermişsiniz dalgaya alır gibi cevap veriyor tenezzül etmiyor gibi o kimki pardonda
Cikolatali-waffle Thessaloniki valla kimseyi idare etmene gerek yok anan değil baban değil canım resmen dalga geçmiş seninle ben olsam birdaha yüzüne bakmam
Thessaloniki Cikolatali-waffle eşimle abisinin arası bozulur benden bilinir diye bugune kadar her yaptigini alttan aldim istememden nikaha kadar sürekli sorun tartışma çıkardı içimde biriktirdim ama bi yemek konusundan akşam artık bardak taştı bukadar kötü kalpli olmak için uğrasmak yerine keske iyi olmaya cabalasaydı
Cikolatali-waffle Thessaloniki canım bence kötğ kalpli değil de onun beyninde birtakım sorunlar var gibi. O seni idare etsin sen ne diye ediyosun boşver