Mihrimahnur Thessaloniki terbiyessiz ya sanki sana ehliyetten arabadan gezmeden bahsetmiş kız fesat olan sensin insanın fikri ne ise zikride odur ay düşüncesiz çok sinirlnedim canım vallahi
Thessaloniki Mihrimahnur kendi kızına bile böyle davranınca huyu öyle napalım diyodum ama yok yani o huyunu başkası çeksin artık yapıcak bisey yok
Mihrimahnur Thessaloniki ay kesinlikle canımm o neymiş öyle kendi gezmiyormu etmiyormu niye böyle sanki nispet için demişsin gibi alınmış gocunmuş ay cok gıcık bir durum birde yine yaparsın demesi nah yaparım dicende olmıyor işte
Cikolatali-waffle Thessaloniki canım bence kötğ kalpli değil de onun beyninde birtakım sorunlar var gibi. O seni idare etsin sen ne diye ediyosun boşver
Blkz_07-01 Thessaloniki hayattaki en büyük şansım bal kocam bal kızım şimdide bal oğlumu bekliyorum hayırlısıyla😍🤗
Tenceretavakuskana ideemirel onuda ındırdım ordada mı gorunmuyorum ya buldugum yerden etıketlıyorm senı😂bıdaha bakım ordan Inmıs ama kaydolmamısım ya allah benı napmasın😒
ZRaporu Thessaloniki büyük terbiyesizlik yapmış. Ben olsam aynısını ona yapmadan içim rahat etmezdi. Kısasa kısas.
Thessaloniki Mihrimahnur içimden ah neler dedimde dışımdan çıkmıyo Allahtan kocam ben gibi degilde o lafını direk soyluyo 🙂
Lokumanasi Thessaloniki seni kıskandığı için bilerek yapiyor. Kendi kudurdugu için seni delirtmek istiyor. Uzaklaş ve görüşme. Baş edemezsin çünkü arsız :)