Kızlar ben kilo aldırıcı bombax sipariş verdim ama bana başka bir şey verdi bakar mısınız bu ne ya bu kilo aldırıyor mu mesaj ![[upl-image-preview url=//i.imgur.com/betaEaD.jpeg]
](https://) atıyorum cevap vermiyorlar.

Canimkizim Bu tarz şeyler sadece sağlığa zarar şeyler. Belkide faydasını görürsünüz lakin ileriye dönük vücudunuza geri dönüşü olmayan zararlar verirsiniz aman diyim

Canimkizim Sağlıksız olacak belki ama hergün fazla fazla cicibebe muz yiyebilirsiniz. Ciddi derece zayıfsanız. En azından bu tarz şeylerden daha sağlıklı geliyor bana 🙏🏼

Akrep teşekkürler 🥲mesj attım beni engellemiş ler Allah’ın dan bulsunlar

Canimkizim Aaa 😳 çok geçmiş olsun umarım kaybınız çok fazla olmamıştır 🤦🏻‍♀️

Canimkizim Kilo almak istiyorsan tahin pekmez kuruyemiş tüket her gün makarna pilav ye . En azından bu ne olduğu belirsiz şeylerden daha sağlıklı

Dolunayy en kısa yoldan hergun duzenli cips yese de olur 😂 ama kiloyu bile saglikli almak gerek @Canimkizim bence diyetisyene gitmelisin bu tarz seyler kullanmanin sonucu cok agir olabilir

Deleted10 cipste çok sağlıksız ya en güzeli pekmez kuruyemiş falan en azından kan olur can olur 😅

Canim kendini biraz zorla ye zaten bikac güne iştahın açılır. Bulgur pilavi yaninda bol salata turşu soğan özellikle nasil iştah açar. Acı iştah açar çiğköfte falan.