Meva61 inşallah canım🙏🏻🥺
Doğum yaptım🥺♥️
Lagosiyawo Evet az cok okumuştum çok üzülmüştüm rabbim size kavuşturmuş bebeğinizi inşallah bende biran önce kavuşurum oğluma çok teşekkür ederimm😘🙏🏻
Lavinia_ inşallah teşekkür ederim 🙏🏻🥰
MrsVenom İlk başta öyle yap dediler şimdi pompa aldım
seniseviyorum benim bebeği baska hastaneye sevk ettiler
GeceninKralicesi benimkinide ettiler canım sonra tepecige geri geldi ve tepecikte teslim ettiler bana inşallah senin çocuğunda en yakın zamanda çıkar kuvezden
GeceninKralicesi gözünüz aydın sağlıkla kucagina alırsın inşallah 💜 masallah kilosu 2 den fazla solunum sıkıntısi vs yoksa çok fazla tutmazlar diye biliyorum Max 10 gün veya bir hafta gibi bi sürede kavuşursun inşallah 🌸 canını sıkma oğlusun sabirsizmis 😊 iyi taraflarından düşün biraz çok şükür sağlıkla gelmiş annesini görmeye sabirsizlanmis 🙃 moralini yüksek tut lütfen sütun etkilenmesin güçlü bı anne olman lazim miniğin hissetmesin diye kendine güzel.bakmalisin minnosuna da bakabilmek.icin 🌸
GeceninKralicesi allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️❤️
GeceninKralicesi inşallahhh canım inşallah dualarımız sizinle 🙏😘
Ben 35 haftalık doğum yaptım ani sezeryana alındım ve maalesef bebeğim 13 gün kuvezde kaldı solunum yetmezliğinden. Son 2 gün kala emzirmeye çağırdılar biberon emmiyormus beni emiyor deyince verdiler oğlumu çok şükür. Sütümü her 2 saatte en fazla 3 satte bir sagiyordum eczaneden pompa almıştık goturuyordum hep. Şuan gayet sağlıklı 3 yaşında neredeyse elhamdülillah Rabbime evladımı bana bağışladı 🤲
GeceninKralicesi elinle sağım yapma damarlara zarar verirsin tıkanıklık olur mastit olabilirsin daha kötüsü sütün tam boşalmadığı için kesilebilir dikkatli ol sağım yaparkende iyice boşalt. Mutlaka bir pompa al
seniseviyorum ben eve çıktım canım biraz önce bebegimş görmeye gittim onu orda bırakıp gitmek cok zormuş🥺
Adsizbayan inşallah canım çok teşekkür ederim biraz önce gördüm geldim çok zor geldi bırakıp gitmek 😔😔
Nimess amin inşallah🙏🏻🥺😍
Lagosiyawo amin inşallah canım biraz önce yanından geldim dokunamadım bile bebeğime uzaktan baktım ve onu orda bırakıp dönmek cok zor geldi 🥺♥️
Patmem şükürler olsun rabbime kavusmussunuz ah keske benimkide biberın emmesede beni istese birkere kucagıma alsam yeter solunum sıkıntısı var ama diğer herşey gayet iyiymiş 33 haftalık doğdu bende acil sezeryana alındım bırakıp gelmek cok zor oldu ama dayanıcam 🥺 benim bitanede kızım var 🥰🥺
Tecrubekonusuyor aldım canım pompayla yapıyorum ama az az geliyor arada akıyor kendiliğinden ama pompayla yaptıgımda istediğim gibi cok gelmiyor geldiği kadar uğraşıyorum inşallah çoğalır 🥺
GeceninKralicesi sürekli sağ. Sağdıkça çoğalıyor. Maden suyu tahin Kuru üzüm kuru incir bol su yeşillikli salata bol tüket
GeceninKralicesi maşallah ne güzel sağlık sorunu olmaması 🤲🏼🤍 üzülme kavuşursun elbet 🌸 Kiloyu dert etme benim oğlum 2 kilo 550 gr doğdu ertesi gün 2.300 e düştü zamanında doğmasına rağmen zayıftı yani 🙃
GeceninKralicesi bende çok zorlandım canım merak etme benimki 4 gün içinde çıktı çok şükür seninkide en yakın zamanda çıkar kuvezden inşallah sag saglim kucağına alırsın prensi inşallah bende sag saglim dogururum yavrumu 6 haftalık daha minik mucizem 🤲🙏