Merhaba arkadaşlar ben çok düzensiz adet görüyorum malesef. doktor kontrolüyle Adet söktürücü kullanıp yumurta oluşturmama yardımcı olacak bir ilaç kullandım dün kontrole gittim 4-5 tane yumurta oluşmuş en büyükleri şuan 17mm bu bir hafta çok önemli dedi doktor acaba yumurta kaç mm olunca çatlıyor.. ve cumartesi kullanmaya başlamam için duphaston diye bir ilaç verdi. bakalım tutacak mı bebek.. bu dönem için herhangi bir tavsiyesi olan varsa dinlemek çok isterim..
Gebelik istiyorum tavsiyesi olan var mı
Bende 1.5 yıllık evliyim daha nasip olmadı
Çok istediğimiz içinmi olmuyor acaba diye merak ediyorum
Nur04 benim 5 yıl bitti evlilikte ama bu sene istemeye başladık direk doktora gittim onun verdiği ilaç takviyeleriyle bu ay ilk kez deniyoruz bu hafta önemli dedi bakalım tutacak mı bende çok heyecanlıyım.. bence sende mutlaka doktora danış kuzum allahım seninde gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻
Benim de 5. ayım tutmadı. inşallah ömrümüz yettiğince denicez.
Psikolojşk olarak hazırlanmak önemli bence
Doktora gıtım mı ne dıyor sunuz kı hamıle. Kalmak icin ilac verıyor bende istıyorum hamıle kalmak ama doktora ne dıcem bılmıyorum
Arkadaslar iyi geceler bende yaklasik 4 ila 5 sene dogmkntr hapi kullandim 5. ayda biraktim ama benimde tutmuyor bir turlu ? Ne yapmam lazim bir fikir verrmisiniz
Folik asit mi omu yardimci oluyor gebe olmamda bide peride takvimindeki dogurganlik gunleri tutuyormu acaba tecrubesi olan varmi
Rasev tsklr 💋
YelizKenanGlsahin folik acid bide dyufaston dokdorunuza danisib alin çogu kisi hamile kalmak icim kullaniyo ama ben hamileligimde ikisinide aliyodum 12haftaya kadar 2ci hamileligimde tedavi aldim ozaman dokdorum dyufaston yazmisdi
Rasev ok sagol cnm❤️
YelizKenanGlsahin
Merhaba tatlım, uygulamamızdaki ovülasyon dönemi "tutmaktadır." Fakat bazı kadınların ovülasyon dönemi programlarla hesaplanmayabiliyor. Ovülasyon döngünü en iyi doktorun bilir.🧚🏼♀️