Arkadaslar öyle bende denedim ama yastigin bir faydasi yokmus doktordan ögrendim sperm okadar bir hizla yerlesiomuski ister hemen kalk ister kalkma diyor yani cok hizla yerlesirmus zaten yane olcgi varsa oluor zaten arkadaslar yine de tabiki hayirlisi olsun insallah🤲🏻🤗
Gebelik istiyorum tavsiyesi olan var mı
Kızlar şükür 5 haftalık hamileymişim allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ayyy ne güze bir haber cok sevindim 🌺🌺😍😍🙏🙏h ayırlı olsun inşallah darısı benim başıma ve bebiş isteyenlere 😍😍
YelizKenanGlsahin dogurganlik gunlerde sadece iliskiye girsek ihdimal varmiki hamilelige
Chnbtllyrttas her ay yapiyorum ama bir sonuç yok daha inshaallah senin vardir
burcu_kara ben sabaha kadar kalkmiyorum ama yok olmuyor😞
Chnbtllyrttas amin canim
Feruza Hayır daha tutmadı şuan regl oldum 2. Günümdeyim bakalım inşallah bundan sonra olur 😊 daha yeni bebek istemeye başladıkk daha bu ay denedim işte 😊 doktor piskolojinizi bozmayın ilk ay denersin 2. Ay denersin daha 21 yaşındasın dedi hemen tutacak diye birşey yok ha tabi o ihtimal de var ama düşünmeyin diyor rahat olun strest yapmayın yumurtlama günlerinizi bos gecirmeyin 1 gün aralıklar la ilişkide bulunun falan dedi bakalım bende düsünmemeye calısıyorum ama cok istedigimizden düsünmemek elde degil 🙏😘😊 allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin😘🙏
Tebrikler :) Darısı tüm isteyen ailelere :D