• Sağlık
  • Gebelik istiyorum tavsiyesi olan var mı

Esme89 cok guzel bir duygu olsa gerek sag elin bizim basimiza canim

diana 1 gün arayla düzenli ilişkiye girersen tutma ihtimali yüksek kuzum

adm, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Ahsen a ne guzel hayirli olsun darisi bana ve isteyen herkese ben kilolu deilim 54 kiloydum shu an 2 kilo verdim daha da verecam karin bolgemde sadece yaglanma var iki aydir çok düzenli besleniyorum, siz sadece kilo vererek mi hamile kaldiniz ?

Feruza Hayır daha tutmadı şuan regl oldum 2. Günümdeyim bakalım inşallah bundan sonra olur 😊 daha yeni bebek istemeye başladıkk daha bu ay denedim işte 😊 doktor piskolojinizi bozmayın ilk ay denersin 2. Ay denersin daha 21 yaşındasın dedi hemen tutacak diye birşey yok ha tabi o ihtimal de var ama düşünmeyin diyor rahat olun strest yapmayın yumurtlama günlerinizi bos gecirmeyin 1 gün aralıklar la ilişkide bulunun falan dedi bakalım bende düsünmemeye calısıyorum ama cok istedigimizden düsünmemek elde degil 🙏😘😊 allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin😘🙏

Esme89 inshaAllah olur bebeginiz🙏🏻Bende de adet duzensizligi var. (5gun 1 hafta falan) sizde de boylemiydi?

Ay_14

Ay_14 bendede aynen böyleydi ama doktorum bana adet düzenleyici verdi ve ikinci ayımda hamile kaldım şuan 5 hafta 3 günlük gebeyim 🙏🏻

Esme89 happymom uygulamasını kullanıyor bir arkadaşım, blog yazılarında bununla ilgili bir konu vardı sanırım bazı yiyeceklerin etkileri bi bak derim

Esme89 ay ne güzel darısı benim başıma inşAllah

Feruza bende kalamadım bir sene pco vardı bende de evet doktor zaten ilk olarak kilo ver veya kilonu koru diyor kilo verdiğim ay kaldım

bir ay sonra

Chnbtllyrttas ever oyle malesef psikoloji bozuluyor, senin bir sorun var mi? Yoksa yeni mi evlisin

Ahsen shu an durum nedir sizin peki ? Dogum yaptiniz mi ? Dogum dan sonra gittimi kistler? Ya çok soru soruyorum ama merak ediyorum, ne kadar like evliydiniz genelde pco hastalari hemen kalamiyor siz shanslisinuz! Bazilari dogumdan sonra gidiyor diyor bazilarida hayir ikinciyede ugrashiyoruz diyolar, hayirlisi yle biri olsaydi keshke olmuyor Benim ne yapacam bilmiyorum😥