JartiyerliKedi Kbranur65 göbüşdende hiç memnun olanını görmedim ayol 🙄😅normal doğurursun vajinan genişler sezeryan olursun göbüşüm fırlar
JartiyerliKedi Kbranur65 bende 75 takıyorum çokta memnunum ben eşime hep derim şakasına estetik yaptrimmi diye ne o inek memesi gibi istemiyorum ben der ne eşim büyük sevmiyor ne ben😂😂
Redrouge JartiyerliKedi Görünüş olarak cenemdeki gamzeyi istemiyorum Karakter hiç kimseye kıyamıyorum düşün bı ara tekvando yapıyordum ay tekme ins acitmamistir falan diyordum . Alın götürün bu karakteri istemiyorum ben 😂
KirmiziOjeli JartiyerliKedi anında demorolize olmamı, çok sinirli olmamı, tembel olmamı, dışardan umursamaz durup herşeyi içime atıp unutamama huyumu daha sayayım mı 😅
Lavinia_ JartiyerliKedi karakter olarak çok duygusalım bu kadar duygusal olmak istemezdim Görünüş olarak da boyum uzun olsaydı yeter başka her şeyim den çok memnunum 😁
Nietzsche JartiyerliKedi Ben sinirliyken istemeden gülme huyumu değiştirmek isterim. Karşımdaki ciddiye almıyor .
Rouge JartiyerliKedi birine kızıp 10 dk sonra unutabilirim bazı insanların yaptıklarını unutmamak isterdim. Birde inadımı degiştirirdim
JartiyerliKedi Peridehatunu a gerçekten mi normal doğum yapanların çoğu ondan şikayetçi o yüzden oyle dedim
Orange-woman JartiyerliKedi bende sinirlenince ağlama huyumu değiştirmek isterdim görüntü olarak gögüslerimi küçültüp sezeryan görüşümü yok edip kaslı bir karına sahip olmak isterdim