JartiyerliKedi Kendinizle ilgili neyi değiştirmek isterdiniz 😼 KarAkter olarak Ben sinirlenince ağlama huyumu Görüntü bakımdan poğaça gibi sezeryan göbüşümü ve burnumu
Redrouge JartiyerliKedi Görünüş olarak cenemdeki gamzeyi istemiyorum Karakter hiç kimseye kıyamıyorum düşün bı ara tekvando yapıyordum ay tekme ins acitmamistir falan diyordum . Alın götürün bu karakteri istemiyorum ben 😂
KirmiziOjeli JartiyerliKedi anında demorolize olmamı, çok sinirli olmamı, tembel olmamı, dışardan umursamaz durup herşeyi içime atıp unutamama huyumu daha sayayım mı 😅
Lavinia_ JartiyerliKedi karakter olarak çok duygusalım bu kadar duygusal olmak istemezdim Görünüş olarak da boyum uzun olsaydı yeter başka her şeyim den çok memnunum 😁
JartiyerliKedi Kbranur65 göbüşdende hiç memnun olanını görmedim ayol 🙄😅normal doğurursun vajinan genişler sezeryan olursun göbüşüm fırlar
JartiyerliKedi Kbranur65 bende 75 takıyorum çokta memnunum ben eşime hep derim şakasına estetik yaptrimmi diye ne o inek memesi gibi istemiyorum ben der ne eşim büyük sevmiyor ne ben😂😂
Nietzsche JartiyerliKedi Ben sinirliyken istemeden gülme huyumu değiştirmek isterim. Karşımdaki ciddiye almıyor .
Rouge JartiyerliKedi birine kızıp 10 dk sonra unutabilirim bazı insanların yaptıklarını unutmamak isterdim. Birde inadımı degiştirirdim
JartiyerliKedi Peridehatunu a gerçekten mi normal doğum yapanların çoğu ondan şikayetçi o yüzden oyle dedim
Orange-woman JartiyerliKedi bende sinirlenince ağlama huyumu değiştirmek isterdim görüntü olarak gögüslerimi küçültüp sezeryan görüşümü yok edip kaslı bir karına sahip olmak isterdim