Nietzsche JartiyerliKedi Ben sinirliyken istemeden gülme huyumu değiştirmek isterim. Karşımdaki ciddiye almıyor .
Rouge JartiyerliKedi birine kızıp 10 dk sonra unutabilirim bazı insanların yaptıklarını unutmamak isterdim. Birde inadımı degiştirirdim
JartiyerliKedi Peridehatunu a gerçekten mi normal doğum yapanların çoğu ondan şikayetçi o yüzden oyle dedim
Orange-woman JartiyerliKedi bende sinirlenince ağlama huyumu değiştirmek isterdim görüntü olarak gögüslerimi küçültüp sezeryan görüşümü yok edip kaslı bir karına sahip olmak isterdim
Cikolatali-waffle JartiyerliKedi yiyip yiyip kilo almamak isterdim başka da birşey istemem kendimden memnunum 🥲
Birisii JartiyerliKedi görünüş olarak sezeryan göbegi ve pürüzsüz bir cilt. Huy olarak herkesi hemen affedişimi birine hakkettiği bişeyi söylesem bile pişman oluluşumu ve mükemmel biri olmaya çalışmamı. Mükemmel anne mükemmel evlat mükemmel eş mükemmel gelin olmak. Herkesi memnun etmeye çalışmak çok yorucu
JartiyerliKedi Birisii gerçekten öyle ama inan 10 parmağının 10nunj mum yapsan biçe kimse memnun kalmaz
Birmelekannesii JartiyerliKedi Fazla ince düşünceliyim malesef, bu artık beni yormaya başladı. İnce düşünceli oluşumu bırakmak isterim artık. Görüntü olarakta basenlerim daha zayıf olabilirdi 🤣
JartiyerliKedi Birmelekannesii dimi karşındaki dümdüz düşününce sen en inceliğini bile düşününce insan bi sinir oluyo
birburakannesi JartiyerliKedi karakter olarak: inatciligimi, sinirli yapımı ve cok çabuk kirilmami 🙈 Görüntü olarak da: gogsumu ve karnımı.. He birde uzatabilirsem boyumu 🤭
dramaqueencnm Görüntü olarak istemezdim olduğum gibi kalayım fakat huy olarak çoook şey var aklımdan geçirdiğimi kim olursa olsun pat diye söylerim her şeyi içime atarım 10 yıl önceki olayı kendime sorun ederim ha bi de öfke problemim olmasa çok daha iyi 😌
mihraoznur JartiyerliKedi Her halta sinirlenme huyumu, alınganlık huyumu, direk ağlama huyumu fiziksel olarak hiç bir yerimi değiştirmek istemezdim 😍