Selam hanımlar burda olmaktan mutluyum çok güzel arkadaşlıklar var insan gerçekten kimseye anlatamadığını burda paylaşıyor rahatlıyor diye düşünüyorum 11 haftalık gebeyim canadada yaşıyorum burda cinsiyet öğrenme 20 haftada söyleniyor para verip ultrasonda öğrenecem sanırım her neyse kimler nasıl geçirdi ne beklerken ne öğrendi ben az kusma yaşadım sabahlari bulantım yok gün içinde rahatım bazen akşam tutarsa genelde eksi tuzlu yemeyi seviyorum ama tatlidan tiksinmis değilim ara da yiyorum tuglenmem çok hadi yorumlarda bulusalim😍
Merak 😍
Met merhaba 🌸 benimde 4 ay çok kötü geçmişti mide bulantilariyla istifrayla.kendi evimden binamizdan vs 🤧 çok garip şeylerden midem bulaniyordu 4 aydan sonra biraz rahatladım şükür kız bekliyordum kız. Nasip oldu 🥰 sizin içinde hayırlısı olsun hakkınızda
Adsizbayan merhaba 🌺 basından beri erkek hissediyorum ama bazen kız olursa bu fikre alışma diye kızıyorum biseyden tiksinmedim açıkçası hamile değilim gibi bisey bazen oluyor tabi bakalım sonuç ne olacak 🥰
7.aya kadar mide bulantısı hapi kullanmıştım herkes kilo alırken ben veriyordum ay ne kötü gunlerdi ..
Met ya evet aslında çok da takılmamak gerek ikisine de hazırlamalı. insan kendini ama anne olarak hemen içgüdüsel olarak bı cinsiyet hissediyoruz 🤭 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin
Adsizbayan evet kesinlikle neden böyle oluyorsa 😍 hayırlı olan olsun umarım