Selam hanımlar burda olmaktan mutluyum çok güzel arkadaşlıklar var insan gerçekten kimseye anlatamadığını burda paylaşıyor rahatlıyor diye düşünüyorum 11 haftalık gebeyim canadada yaşıyorum burda cinsiyet öğrenme 20 haftada söyleniyor para verip ultrasonda öğrenecem sanırım her neyse kimler nasıl geçirdi ne beklerken ne öğrendi ben az kusma yaşadım sabahlari bulantım yok gün içinde rahatım bazen akşam tutarsa genelde eksi tuzlu yemeyi seviyorum ama tatlidan tiksinmis değilim ara da yiyorum tuglenmem çok hadi yorumlarda bulusalim😍

Met para mı verip😃 dur kız bizim naciye teyzeye gobeginin seklini at hemen söyler😂😂 paran cebinde kalsin bu arada hos geldin🥰

Met merhaba , sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏 burada ultrason fotoğrafından tahmin yapan arkadaşlar var ,isterseniz fotoğraf atın baksınlar. Ne kadar doğru bilmiyorum ama 🤷‍♀️

Met Benim ilk 3 ay bulantı ve istifradan amel defterim kapanmıştı🤦🏻‍♀️ Hep kiz his ediyordum, şükür kızım oldu. Ama bu ekşiyle, tatliyla falan olmuyor bence ya. Benim canım hep tatlı istiyordu ama sonuç kiz 😂

Platon evet 20 hafta resmî olarak söylüyorlar karnım yok ki daha ama varsa resim atarım valla yalan yok hosbuldum 😂😍

Miskin haha evet aşırı bulanti olan kız çıkıyor ama benim hiç olmadı değil ama surekli de olmadı belki 1 aylikken ay bilmiyorum çok karışık 😂

Met merhaba 🌸 benimde 4 ay çok kötü geçmişti mide bulantilariyla istifrayla.kendi evimden binamizdan vs 🤧 çok garip şeylerden midem bulaniyordu 4 aydan sonra biraz rahatladım şükür kız bekliyordum kız. Nasip oldu 🥰 sizin içinde hayırlısı olsun hakkınızda

• Met bunu yanıtladı.

Met Yaa hayırlısı olur inşallah🤩 Sağlıkla al kucağına

Nietzsche merhaba TSK ederim evet burda sistem farklı bir kere girdim ultrasona ve çok küçüktü henüz resmimiz yok ama haftaya 3 lu tarama testi var sanırım o zaman verirler atarım ilk gördüğümde sol tarafımda tutunmuş 😍

Miskin amin amin Allah olmayana versin hayırlı olur insallah 😍

Adsizbayan merhaba 🌺 basından beri erkek hissediyorum ama bazen kız olursa bu fikre alışma diye kızıyorum biseyden tiksinmedim açıkçası hamile değilim gibi bisey bazen oluyor tabi bakalım sonuç ne olacak 🥰

7.aya kadar mide bulantısı hapi kullanmıştım herkes kilo alırken ben veriyordum ay ne kötü gunlerdi ..

• Met bunu yanıtladı.

Met aslında cinsiyet falan önemsiz konular , testlerde sorun çıkmasın ,sağlıkla gelsin de gerisi problem değil 😊

• Met bunu yanıtladı.
                        • Met bunu beğendi.

Met sana yapariz bir kac test hemen ogrebiriz😀😂

• Met bunu yanıtladı.
                          • Met bunu beğendi.

Met ya evet aslında çok da takılmamak gerek ikisine de hazırlamalı. insan kendini ama anne olarak hemen içgüdüsel olarak bı cinsiyet hissediyoruz 🤭 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin

• Met bunu yanıtladı.
                            • Met bunu beğendi.

Met dur sorayim bir dönerim sana😂

• Met bunu yanıtladı.
                              • Met bunu beğendi.