Met para mı verip😃 dur kız bizim naciye teyzeye gobeginin seklini at hemen söyler😂😂 paran cebinde kalsin bu arada hos geldin🥰

Met merhaba , sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏 burada ultrason fotoğrafından tahmin yapan arkadaşlar var ,isterseniz fotoğraf atın baksınlar. Ne kadar doğru bilmiyorum ama 🤷‍♀️

Met Benim ilk 3 ay bulantı ve istifradan amel defterim kapanmıştı🤦🏻‍♀️ Hep kiz his ediyordum, şükür kızım oldu. Ama bu ekşiyle, tatliyla falan olmuyor bence ya. Benim canım hep tatlı istiyordu ama sonuç kiz 😂

Platon evet 20 hafta resmî olarak söylüyorlar karnım yok ki daha ama varsa resim atarım valla yalan yok hosbuldum 😂😍

Miskin haha evet aşırı bulanti olan kız çıkıyor ama benim hiç olmadı değil ama surekli de olmadı belki 1 aylikken ay bilmiyorum çok karışık 😂

Met merhaba 🌸 benimde 4 ay çok kötü geçmişti mide bulantilariyla istifrayla.kendi evimden binamizdan vs 🤧 çok garip şeylerden midem bulaniyordu 4 aydan sonra biraz rahatladım şükür kız bekliyordum kız. Nasip oldu 🥰 sizin içinde hayırlısı olsun hakkınızda

• Met bunu yanıtladı.

Met Yaa hayırlısı olur inşallah🤩 Sağlıkla al kucağına

Nietzsche merhaba TSK ederim evet burda sistem farklı bir kere girdim ultrasona ve çok küçüktü henüz resmimiz yok ama haftaya 3 lu tarama testi var sanırım o zaman verirler atarım ilk gördüğümde sol tarafımda tutunmuş 😍

Miskin amin amin Allah olmayana versin hayırlı olur insallah 😍

Adsizbayan merhaba 🌺 basından beri erkek hissediyorum ama bazen kız olursa bu fikre alışma diye kızıyorum biseyden tiksinmedim açıkçası hamile değilim gibi bisey bazen oluyor tabi bakalım sonuç ne olacak 🥰

7.aya kadar mide bulantısı hapi kullanmıştım herkes kilo alırken ben veriyordum ay ne kötü gunlerdi ..

• Met bunu yanıtladı.

Met aslında cinsiyet falan önemsiz konular , testlerde sorun çıkmasın ,sağlıkla gelsin de gerisi problem değil 😊

• Met bunu yanıtladı.
                      • Met bunu beğendi.

Met sana yapariz bir kac test hemen ogrebiriz😀😂

• Met bunu yanıtladı.
                        • Met bunu beğendi.

Met ya evet aslında çok da takılmamak gerek ikisine de hazırlamalı. insan kendini ama anne olarak hemen içgüdüsel olarak bı cinsiyet hissediyoruz 🤭 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin

• Met bunu yanıtladı.
                          • Met bunu beğendi.

Met dur sorayim bir dönerim sana😂

• Met bunu yanıtladı.
                            • Met bunu beğendi.