@Platon @Nietzsche @Aysefatma yorum bekliyorum hadi tahmin 😂
Merak 😍
Erkek😍
5 aylik oglum var simdi canim 😍anlamam da öyle hissettim sadece 😍
Met çıtı pıtı kibar duruyor kız gibi Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
2minikmucize amin canım benim TSK ederim cümlemizin mi sağlıklı ömürlü olsun insallah 😍🤗
Met inşallah kaçıncı bebek sanki erkek olsun istiyorsunuz😊
Met cümlemizinkini insallah canim😍
2minikmucize ilk ama nedense hem istiyorum hem hissim öyle ama bilemem tabi birde çok kusmam olmadı kalcama kilo almadım sanki erkek bebek belirtisine sahibim 😂😍 ama yanılma var
Met kız onlara inanma kusmaktan kızımda oğlumda hastahanelik ederdi beni oğlumun hamileliği çok zor geçti kızımın ilk zamanlar zordu sadece 🤣Rabbim sağlık verdin gerisi teferruat 🤣
2minikmucize aman ne bileyim işte ilk ya salak salak düşünceler 😂 KB kafa ütülemece
Met Ben güzel bir hamilelik geçirdim. Tatlıyı normalde de hiç sevmiyordum. Aşermek deniliyorsa canımın çektiği tek şey şu sokaklarda satılan döndürekli baharatlı çıtır patatesler oluyor ya o olmuştu 😄 Herkes erkek olacak diye kesin tahminlerde bulundu. Ben tabiki tatlıyla hakkının ekşiyle ayşenin doğduğuna, çok bulantı olursa kız olduğuna falan inanmıyordum o sebeple de tahminlere de hiç ihtimal vermedim. 18 haftalıkken kontrolüm vardı kızım olacağını öğrendim. Eşim kız çocuklarını çok sever, bir mağazaya gitsem kız bebeklerin bıcır bıcır kıyafetlerine gözüm takılırdı hep. Allah kızımızı kucağımıza almayı nasip etti ☺ Tahminden anlamam ama ultrasonunuzu kendi ultrasonuma çok benzettim. Doktor secde pozisyonunda olduğundan yüzünü göremiyoruz ama kız olacak demişti. İçimden kızınız olacakmış gibi geçti. Sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah 🥰☺🌸
zarifhanim canım benm TSK ederim samimi güzel yorumun icin evet kıza benzeten de oluyor artık hayırlısı Allah gönlüme hoş olanı hayırlı etsin bütün söylediklerinde haklısın bende rahat geçirdim şükür 🤍 artık beklicez minnaki Allah seninkinde ömür sağlık versin 🥰