papatya_ JartiyerliKedi lise 1 deyken öpüşmek nedir bilmiyorum ki o zaman sevgilim beni opmustu tabi ben karsilik vermedim
Redrouge JartiyerliKedi Liseyi bitirdik 1 sene beraberliğimiz vardı o zaman. Sokakta kuytu bir köşede öptü sonra kalbime elledi bende herhalde ne kadar heyecanlandigimi anlamak için kalp atisim için elliyor sandım meğerse gogusume elliyormus çakal 😂 bunu da bana nisanlaninca açıkladı
zigoflavya JartiyerliKedi Nöbetten çıkmıştık. Eşim polis,ben hemşireyim. Uyuduk akşama kadar. Böyle bi anımdı ☺️
Deleted09 JartiyerliKedi eşimle sinemaya gitmiştik yanağımdan öpe öpe dudağıma yapıştı tabi tokadı yedi🤭 sonrasında ben öptüm hep😂😂
Deleted09 JartiyerliKedi napıyım pat diye öpülür mü😂😂 o tokattan sonra öpiiim mi diyor evliyiz hâlâ izin alarak öpüyor😂😂😂
papatya_ JartiyerliKedi çağa ayak uyurmak lazım diyorlar ya inşallah onu kötü anlamda yapıp pişman olmazlar 🤦♀️
Findukkk Parkta gezerken ilk ben dudağının kenarından öpmüştüm eşimi çok şaşırdı, sonra aradan 1 ay geçti parkta o öptü tam öptü 🤣 evlenene kadar öpüş dur 🤣😂🤣